Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kykyo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Szerkesztő, Blog! Elkeseredettségemben írok neked, mert úgy érzem nem igen tudnék fordulni a problémámmal sehova, de szomorú, kiábrándító tanulságnak, kórképnek jó lehet. Megpályáztam egy állást az FHB Banknál. Pályázatom tetszhetett, mert telefonon kerestek,…..
Kykyo 2014.02.21 10:16:00
@Blogger Géza: neked igen, van, akinek nem. Egy szimpla "nem" - ből nem tudod, hogy legközelebb min változtass. Érdekes, valahol meg tudják oldani. Legalább erőltesse meg magát az a HR - es és találjon egy normális indokot. Ezért fizetik, nem? Ha még ennyire se képes, miért fizetik? Fölösleges a munkája.
Kykyo 2014.02.20 18:39:24
@metal: én nem úgy látom. Persze, tovább kell lépni, de! Azért jó (lenne) tudni, hogy min kell(ene) a következő interjún változtatni.
Ha tényleg nem az ő eredménye lett a legjobb, miért mondta a HR - es? Vagy ebben hazudott, vagy az indoklásnál. Sose fogjuk megtudni, ez igaz. Ha tényleg lenne valós indok a döntés mögött (ami nem egy eleve protezsált jelentkező, a pozíció féltése vagy egy okoskodó HR - es liba fontoskodása), semmiből nem állt volna megmondani és az ígért határidőn belül megküldeni a visszajelzést.

Azért levonhatunk egy tanulságot. Ehhez a konkrét céghez nem jó jelentkezni, mert csak fölösleges köröket futunk, fölöslegesen költjük utazásra a pénzt, mert úgy sincs esély megkapni.

Kedves Blogger Géza, ebben egy apró hiba van. Ezt is meg kellett volna indokolni, amit (legalábbis szerintem) nem tudtak volna megtenni. A más pontszámához tényleg nincs köze az adott jelöltnek.