Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dakomester

41 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Farkam kalandjai 2hét után 2011.10.04 16:59:00
Ültem az ágyán, amíg meg nem érkezett a zuhanyból. Mondtam neki fel se öltözzön. Ledöntöttem az ágyre törölközőstül. Szétnyomtam a combjait és körbenyaltam a punciját, de bele még nem nyalintottam! Már ettől kész volt! Szépen lassan, óvatosan belenyaltam és éreztem,…..
Jó dolgom volt, basztam rá az ilyen dolgokra. Itt a szar idő, bent ül az ember...Kúrtam én rendesen! csak ti nem tudtok róla :) Igérem, hogy a következőt leírom. Úgyis olyannnak készül, hogy a híradók is a füldrengésről fognak beszélni!"de ha szombaton egyutt leszunk…..
Megesett az az eset, hogy megjött neki. Nekem meg már nagyon kellett és rábeszéltem, hogy próbálkozzunk meg vele. De persze gumi nem volt :)Mondtam, hogy nekem mindegy, ha neki is. Nagyon nehezen de belement a témába. Mondta is, hogy óvatosan, mert még így nem csinálta.Feszült volt és…..
Farkam kalandjai Gyenge sikoly 2011.06.10 19:00:00
Szokásos szitu: bezárkózva a szobába és a ősök otthon...Egymásnakesünk, de nagyon csöndben kell lennünk. Berakom neki, de csak a hegyét. Párszor megtolom és hirtelen az egészet bele!!! A csaj egyik kezét a szájához szorítja és csunyán néz rám. Nem azért mert fájt neki, hanem…..
Farkam kalandjai Nemdugás 2011.05.22 21:41:00
Kurvanagy buli, persze összebasztunk rendesen. Elmentünk úgy aludni h nem volt semmi se és még hozzá sem bújtam, pedig annyira ki voltam éhezve h buliban minden miniszoknyára felállt!Reggel úgy vakartam magam össze az ágyban de még mindig messze voltam tőle a kurvanagy franciaágyon.…..
Farkam kalandjai A játék 2011.04.06 20:21:48
Nem szeretik a csajok kimondani, amit szeretnének, mert az már túl kurvás lenne. Bejelentettem a csajomnak, hogy csak akkor dugom meg (egy hét után) ha könyörögni fog érte!Estig nem is vett komolyan. Először kezte, hogy csak hülyéskedek és mosolygott rám olyan "dugjál már…..
Farkam kalandjai pezsgő - fürdő 2011.04.06 20:16:00
Eljötthozzám, azonnal a kádban folytattuk egy üveg pezsgővel. A csajnak beütött rendesen mert öt perc és már lovagolt is. de most nem szopott...Kint folytattuk, mert nem akartam a kádban elmenni. Olyan keményen dugtam, hogy a szemei is kijöttek. Rápakoltam a hasára. Aztán jöttek a…..
Farkam kalandjai sexmaraton 2011.03.23 19:04:08
 Elkeztük az ágyon, de anniyra keményen csináltuk, hogy túl hangosra sikerült. Ledobtam a földre a takarót, utánna a csajt és ott csináltam tovább. Annyira élvezetes volt, hogy öt perc után elmentem :)   Vasárnap Otthon hirtelen üres lett a lakás. Nem kellett kétszer…..
Farkam kalandjai Brutálisan 2011.03.04 17:32:52
   Két napig úgy találkozgattam a csajjal, hogy nem volt semmi. Harmadik napon bálba mentünk. A bál előtt már üres volt a lakás és reméltem, hogy még előtte egy kicsit megkergetem. De amikor megálltam a házuk előtt már a party többi tagja is ott volt. Na ebből dugás…..
Testimese Kitárulkozás 2011.02.13 10:40:00
Úgy döntöttem: kitárulkozom. ..
dakomester 2011.02.13 18:39:26
Anyámék elhúztak egy napra! Üres lakás mehet a buli. Mi a valentin napot szombaton tartjuk, mert ő hétfőn nem lesz otthon. A meglepi:Férfi létemre én főztem. Ilyet soha nem csináltam előtte és így ezt értékelte. Jól sikerült!Utánna a második meglepetés a gyertával kirakott…..
Csajomnál már csak húztuk az időt, mikor mennek el a szülei aludni. Megjelent a kistestvére és én felajállottam neki hogy velünk nézheti a filmet. Eddig mindig el kellett mennie aludni, de most rávágta, hogy IGEN! Itt volt elbaszva az egész. Most mondd meg, hogy mégsem…..
  Meg voltunk hívva egy partyra, ami olyan közel volt, hogy gyalog mentünk. A nőket nem jó alkohollal keverni, mert durva féltékenységi reakció a vége. Itt sem történt másképp...   Egy rakás kislány ugrált körül mert úgy be voltak baszva, hogy amit beraktak volna a…..
Farkam kalandjai Vasárnapina 2010.12.14 22:08:10
Szombaton orbitálisan bebasztam, de úgy, hogy még a reggelre sem emlékszek! Egész nap egyedül voltam otthon és már reggeltől nálunk lehettünk volna. Unalmamban pornót néztem, de úgy, hogy mindét kezem az asztalon volt. Egyszer csak találtam olyan filmet, hogy nem bírtam tovább!…..
Farkam kalandjai Pénteki nyali 2010.12.14 21:54:54
Már nagyon várt engem. Olyat mondott, amit nem szokott: Nagyon hiányoztál! mikor dugunk?Ez azért volt fura, mert még nem mondta így, nyíltan.Ameddig ő zuhanyzott én még a tv-nél dögöltem.Aztán elkezdtem nyalni, de most valahogy nme volt olyan finom mint szokott lenni. Régen…..
Nekem is már hiányom volt de neki annyira, hogy hamarabb mondta, mint én! Elment zuhanyozni, mert én akkor ám nagyon szeretek nyalni.Megint eljátszotta, hogy felöltözik de én azonnal letéptem róla a ruhát és durván rávágram az ágyára. Nagyon tetszett neki! Lassan elkeztem nyalni…..
... de megvolt rá az okom :) Nem volt semmi olyan, ami Titeket érdekelne. Majd most hétvégén akciozok valami jot! ..
Farkam kalandjai Sexmentes este2 2010.11.22 17:22:42
Úgy sikerült, hogy egy hosszú hétvége után találkoztam csak vele - vasárnap este- Olyan dolgok történtek velem amitől nem volt kedvem semmiféle együttlétre. Pedig a csaj olyan sexy volt meg ki is volt éhhezve! Kicsit csalódott volt, de hát ez van. Ha neki nincs kedve attól még…..
Rokonlátogatás a csajoméknál, utánna húztunk hozzájuk. Vettem valami ropit és mentünk hozzá "filmezni". Olyan kurva korán volt hogy az első film után és az első kör után is még csak fél7volt.A második film felénél már annyira beindultam, hogy elkaptam a csajom és a…..
Farkam kalandjai Szombat 2010.11.15 20:50:00
Na amikor felkeltem a party után, még részeg voltam. Részegen nem vagyok 100% odalent. Nem is sikerüt olyat alakítanom mint amit szoktam reggelenként... A második kör az érdekes volt, mert é nem akarta, de nagyon be volt indulva. Ez már a (reggeli)ebéd után volt. Nem akart még…..
Farkam kalandjai Bebaszva-baszni! 2010.11.15 20:42:42
Egyib barátnőjének házibulija volt. Bebasztunk mint a búcsúsmalac! Mivel én a buli égére még éppenhogy emlékeztem, de ami otthon törtét arra már nem.Küvetkező emlékem, hogy felkelek még részegen a csajom mellett. Amikor hozzábújtam akkor azt mondat, hogy haggyam. Mivel nem…..