Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MindKiller

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időrendben nem ez a beküldött anyag következne, de előrébb vettem, mivel nekem is évek óta fáj a címben olvasható félrefordítás. Az érdem Póké, hogy emlékeztetett rá:Nagyon szeretném, ha megemlítenéd kedvenc ordas félrefordításomat, amit azért is gyűlölök, mert még…..
Újabb tragikus élményekre készülhetnek a boldog iPhone-tulajdonosok, ha bármilyen szinten meghibásodik a készülékük. A Homár történetében igen ritka, hogy telefonon jelentkezik be a naiv ügyfél, de P. annyira kiakadt, hogy hirtelen kellett a kurvaanyázás. Kiderült ugyanis, amire…..
A 24 éve Mike Smith a tibeti kultúra megtekintése végett utazott el de ehelyett az egyik legnagyobb kína ellenes zavargást kapta lencsevégre. Az utolsó felvételeket már csak a hotel ablakából tuda elkészíteni mert veszélyessé vált a helyzet. Az egyik tibeti srác csak azt tudta…..
Hóbelevanc Drogozó sztárvilág 2008.03.09 13:55:58
Az ENSZ Nemzetközi Kábítószer-ellenőrző Szervezete (INCB) két fontos dologra hívta fel legújabb jelentésében a figyelmet. Az egyik, hogy a kokain ára minden eddiginél alacsonyabb a piacon, a másik pedig az, hogy miként járul hozzá a média a kormányokkal karöltve a kábítószerek…..
Webisztán Logótörténelem 2008.02.08 10:03:00
Mindenhol látjuk ezeket  logókat, de kevesen emlékeznek arra, hogyan is néztek ki évekkel ezelőtt. Tudtátok például, hogy az Apple logója Isaac Newton volt az almafa alatt? És hogy a Nokia eredeti logója egy hal volt? A Neatorama összeszedte az IT-cégek logóit a kezdetektől…..
Hová tűnt a Jericho? A sorozatjunkie egyik olvasója ment utána a történetnek, és addig küldözgette az leveleket a csatornának (örüljenek, hogy nem mogyoróval szórta be a székházat), mire válasz jött: hazánk egyik kereskedelmi tévéje nem adja tovább a Jericho című sorozatot,…..
Világelsőnek hirdeti magát a szupervékony dupla dvd-író. Dvd-t 8-szorosan, cd-t 16-szorosan ír, usb-n kapcsolódik a géphez. És hogy mire jó? Nagyüzemi dvd-másolásra vendégsében.Via Coolest Gadgets..
w Az erdő kapitánya 2007.10.22 09:00:00
Lelőtte a természetvédelmi őr a baltával rátámadó fatolvajt. Én már az eredeti hírből tudtam, ebből rasszizmus lesz. Ez azért van, mert kissé a jövőbe látok. De azt azért nem sejtettem, amit az Országos Cigány Önkormányzat közleményéből megtudtam délután: az áldozatot…..
MindKiller 2007.10.27 16:56:45
Árpád, egyvalamiben tévedsz. Hullattak politikai alapon krokodilkönnyeket a Széna téri fegyveres bankrablóért is. Kossuthteres forradalmárok (hehehe) egy része testületileg készült a temetésre, hogy összejött e tor, nem tudom. Nyom:

bencsikandras.blog.hu/2007/05/06/negysoros_1


credo 2007.05.09. 13:40:46
Látta valaki az eredeti felvételeket, amit állitólag végig vett a bank kamerája?Miért nem látható sehol?Animációs filmmel úgy mesélik el ahogy akarják.Az animációs felvételen hátat forditott az ajtónak.Ez azért érdekes.Több túszt első kérésre elengedett.A biztonsági őr néhány alkalmazottal a teakonyhában vészelte át a dolgot.Tényleg olyan fenevad volt?Nem túl egyoldalúak az ismereteink?Bencsik úr!Tud valamit a temetés időpontjáról?