Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Espada (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Ha én fiú lehetnék 2011.02.13 08:00:00
  -Soha nem szerettem lányokkal barátkozni, inkább mentem focizni-bunyózni a fiúkkal, soha nem kötöttek le a Barbie-babák - inkább legóztam meg medzsóztam. A fiúk teljesen befogadtak, soha nem kezeltek lányként, igazából elő se jött soha ez a probléma, hogy én nem egy…..
Espada (törölt) 2011.02.14 08:48:46
@Gudea enszi:
Eddig hányféle nemű voltál hogy ezt ilyen biztosan kijelented?
Espada (törölt) 2011.02.14 09:02:32
@Kurtz ezredes:

Komolyan gáz hogy valaki a saját nemét alárendeltnek tekinti a másiknál.(és itt most nem a nőkről írok)
És hogy viccelni se lehet semmivel.
Kezdem azt érezni hogy a feminizumus az új holokauszt.

Ha azt mondod hogy férfiak szarok, te vagy a jófej, ha azt hogy a nők akkor szemátrohadthimsoviniszta.

Tudom hogy sok nőcinél beválik ez a duma hogy a férfiaknak milyen könnyű, de a valóság az hogy ma már nem azon múlik a sikered az életben hogy mivel születtél.
Espada (törölt) 2011.02.14 12:35:47
@Kurtz ezredes:

Honnan tudod hogy nehezebb?
És azt miből gondolod hogy férfinak lenni könnyű?
Ne dőlj be a feminista propagandának, nem nehezebb nekik. Más kötelességeik vannak, más szerepeknek kell megfelelni. Csak ugye a pasik nem siránkoznak (mert nem szabad ) ezért nem dől mindenhonnan feléd hogy milyen nehéz nekünk

Ha egy pasi túlórázik, akkor rossz apa mert nincs otthon a gyerekeivel. Ha nem túlórázik akkor meg elkönyvelik élhetetlennek, céltalannak.

Egy férfi jó, ha többet keres a nőnél (ez igenis elvárás) de azért a fizetések és a munkakörök legyenek egyenlőek.

Egy kisfiú járjon el sportolni, még akkor is ha háta közepére nem kivánja az egészet csak azért mert fiú

Ezer más példát lehetne hozni, csak van egy olyan dolog amit mi férfiak úgy hívunk büszkeség.
Azt is jelenti, hogy a nehézségeinket nem arra vezetjük vissza amiről nem tehetünk.
Könnyebb sírni hogy jaj azért nem sikerült valami mert nő vagyok mint beismerni hogy tehettem volna többet is.
8,9 millió nézővel a nagy network tévék sorozatai közül nem egy elégedett lenne, kábelen pedig kifejezetten kiugrónak számító adat az, amit a Jersey Shore nevű MTV-reality harmadik évada produkál. Az egykori zenetévé pedig nem csinált semmi különöset, csak a mai fiatalság…..
Az elmúlt két tévés évad igazi nagy sikertörténetét nem a minőségi kábeles sorozatok vagy a network tévék próbálkozásai írták, hanem egy pofonegyszerű ötletre és zseniális castingra épített dokusoap-reality, az egykori zenecsatorna, az MTV botrányos műsora, a Jersey Shore.…..
 Eddig azt hittem, hogy Vlagyimir Putyin nem az a klasszikus értelemben vett burzsuj, mivel a hatalom sokkalta fontosabb neki, mint luxus hagyományos kellékei. Valószínűleg rosszul gondoltam. Persze csak akkor, ha az Orosz Kalóz Párt által üzemeltetett RuLeaks portál infói…..
Mi az, ami egy lázadó kamasz srácot meggyőz arról, hogy a hirdetett termék tényleg jó? Például az, hogy az anyja utálja, mert akkor biztos lehet benne, hogy ez éppen neki való. Ez volt a gondolatmenet a Dead Space 2 nevű játék bevezető kampányánál, amelynek során azzal…..
Espada (törölt) 2011.01.18 16:27:39
@balazsman:
Tényleg beteges egy két ember gondolkodása, ebben egyetértünk
Egyes amerikaiak bigott prüdériája nem ismer határokat, ezt eddig is tudtuk, egy-egy kivillanó mellbimbó vagy oldalról látható mell miatt akartak már keresztre feszíteni nem egy sorozatot vagy magazint, de a Maxim nevű férfimagazin (kb. CKM szint) legutóbbi címlapja miatt…..
Espada (törölt) 2011.01.13 14:15:17
@bodrisobri:

"Censorship is telling a man he can't have a steak just because a baby can't chew it"

Mark Twain
Az ENSZ-testület jelentése megállapította, hogy a tavaszi flottilla-megtámadás brutális volt. Mi annak idején kimondtuk a támadásról, hogy jogsértő, és fölöslegesen keménykezű volt. Ugyanakkor az is belátható, hogy a flottilla valószínűleg tovább haladt volna a nemzetközi…..
Espada (törölt) 2010.09.23 19:51:44
@jaafar:
"a héber az egyetlen nyelv, amiben külön szó van az idegenekre"

A japánban is van, a gajdzsin

Mielőtt ilyet állítasz nézz előbb utána
Míg korábban csak vicc, meg könnyed marhulás keretein belül merült fel az, hogy a Lost két Emmy-díjas színésze, Terry O'Quinn és Michael Emerson közös projectben szerepeljen, a sorozat vége után a két színész komolyabb arccal is elkezdte emlegetni a projektet, hátha felfigyel rá…..
Megnézzük, mire jutott az újabb teljes fazonigazítás után most épp elektronikával próbálkozó Linkin Park, és sikerült-e előző lemezei árnyékából kilépnie a Godsmacknek. Kiderül, változtatott-e valamit az eddig nagyon jól bevált formulán a Walkmen, plusz arra is fény derül,…..
Espada (törölt) 2010.09.15 19:26:10
@The Glue:
Igazi LP album az első kettő, (plusz a Reanimation), én már Minutes to Midnight-nál húzogattam a számat, ahhoz is idő kellett míg megszoktam. Ez se rosszabb
1. hét   Raszkolnyik Jovánka gyökeres életmódváltásnak néz elébe! Szeptemberi fogadalmam: minus 20 kiló karácsonyig, szigorú diéta és rendszeres training! 3 órája, Facebook iPhone-ra használatával   Hozzászólok  Tetszik    Ez 4 embereknek…..
Alapszabály, hogy mindenből, értsd: mindenből van legdrágább. Ez elsőre talán túlságosan is magától értetődőnek tűnik, valójában azonban cseppet sem az. Erre legkésőbb most rájössz: megvan ugyanis a pályázó a világ legdrágább szendvicsére!A 111 fontba, vagyis úgy 38…..
Espada (törölt) 2010.09.11 21:58:20
Nem brit tudósok, hanem amerikai kutatók, de kiszámolták: megvan, mennyi a tökéletes fizetés! A definíció szerint a tökéletes fizetés annyi, amennyinél kevesebbtől még olykor megcsapja az embert a szegénység szaga, több azonban már nem növeli érdemben a mindennapi…..
Tavaly és idén is úgy adódott, hogy alig több, mint egy napot töltöttem Londonban: egyik este érkeztem, másnap este eljöttem. Üzleti ügy, konferencia szerdán, szabadprogram csütörtökön, de csak 16:30-ig, mert indulni kell a reptérre. Kíváncsi voltam, mit lehet ennyi idő alatt…..
Az MTV trashreality-je múlt héten újabb csúcsot döntött meg, 6,5 millió nézője volt, ami már magában is megdöbbentő, de ha hozzátesszük, hogy 18-49-ben 3,3-at ért el, és ezzel levert mindenkit, kábelt, networkot egyaránt, az már valóban figyelemreméltó. Az ok valahol…..
Espada (törölt) 2010.09.06 19:28:43
@Vérnűsző Barom:

Nálunk az a szokás hogy azt nézünk a tévében ami minket érdekel, nem amit mások. De te tudod.