Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóthék

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogokkal, facebookkal általában úgy van, hogy lehet nézni/olvasni/lájkolni/megosztani, aztán itt vége. Nade. Ez itt nem egy olyan általános blog, ahol ennyivel meg lehet úszni, itt kérem munka van! :) Na nem olyan szigorúan vett, unalommal végzett, hanem örömteli,…..
 Köszönjük Szandrának Mokka kutyusáról küldött vidám videóját! Mokka from Alexandra Tóth-Koncz on Vimeo...
Tóthék 2010.09.06 19:19:27
@LewisFM:
Szia!
Köszi, kedves tőled, hogy aggódsz Mokkáért, de ismerem mind a betegséget, mind a tacskókat. Mokka előtt volt már két tacsim, mindketten titszes boldog kort értek meg jó egészségben. Egyiküknél előjöttek a tacskóbénulás kezdeti tünetei, de időben elcsíptük, és sima vitaminokkal, akkupunktúrával kezeltük 100%-osan. ;)
Mokkánál, hogy a kialakulás esélyét csökkentsük, 8 hetes korától porcerősítő vitaminokat kapott másfél éves koráig. Ezekből a vitaminból évente egyszer ismétlő kúrát tartunk.
Ezt a hozzáállást egészségesebbnek tartom, mint burokba zárni. Így Mokka fut (nem két lábon :P), labdázik, boldog. Azért a másodikra kézben hozom fel, nem lépcsőzik, ha nem muszáj. Okosan leül a lépcső előtt és megvárja hogy felvegyem.
Az asztalra fellógásra meg nem én neveltem, ha volt már tacskód akkor ismered a makacs, öntörvényű természetüket, amiért én speciel imádom őket.

Mokka köszöni, hogy megnézted a videóját! :)