Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lukinyuszi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Urbanistán jelent meg egy írás arról, hogy a gyalogoshíd helyett egy másik alternatíva kerül a városvezetés asztalára. A BTSZK ügyvezetője, Molnár József mondott egy érdekeset a Budapest Turisztikai Konferencián: egy Várkabin munkanevet viselő projektről beszélt. A tervek…..
 Félrelépésem története   Mit csinál a tengerjáró, ha otthon hűségesen várják, de kalandra vágyik? Fizet az élményért! Már régóta tervezgettem, hogy ha szabadnapos leszek, kirúgok a hámból, már ki is néztem magamnak egy jóformájú egyedet. Ez az első szabadnapom…..
Lukinyuszi 2011.05.26 12:15:41
Hungarian Cycle Chic Tisztelt uraim 2011.04.26 13:35:00
Lehet, hogy valahol valaki nem mondta el nekik, hogy kerékpárral nem lehet ingben közlekedni mert hogy... miért is? Azt hiszem ezek a képek jól bizonyítják, hogy a bringa kiválóan alkalmas a stílus és elegancia megjelenítésére. ..
Lukinyuszi 2011.04.26 19:54:11
Bár a piros kesztyű és a kötött tunika tetszik és kedves, ahogy megpakolt csomagtartóval rója az utat a hölgy, de egy dolgot nagyon nem értek: most biciklizni vagy lovagolni készült ebben a sisakban?..
Nem igazán megy – sőt egyik olvasónk szerint még rosszabbodik is – a MÁV-nál a kerékpáros világtrend átérzése. Pacsker a vasúti pénztárakban azt tapasztalta, hogy az alkalmazottak nem is hallottak olyasmikről, mint a Critical Mass, fogalmas sem volt arról mi az Európai…..
Lukinyuszi 2010.09.26 12:27:28
@min: Működőképes így ez a projekt? Csak mert így tervezem októberben felvinni Pestre a vasacskámat. Én is kitaláltam magamnak, hogy ez így húde mekkora okos ötlet. De működik is, vagy elhajt a kaller melegebb éghajlatra vasastul mindenestül? :/ :D
A régen "mutassunk fel valamit" alapon hétvégén lezárt és nemzetközi autómentes nap viszonylatban inkább ciki Andrássy út mára saját lábára állt. Annyira, hogy szinte már elférni sem lehetett szombaton a hömpölygő tömegtől, akik a kitelepült színházaktól kezdve a…..
Lukinyuszi 2010.09.21 22:28:28
Hungarian Cycle Chic Pedal Gent's 2010.09.10 07:12:00
Nyugis, kora őszi napfényes vasárnap délután, nyakkendővel, laza napszemcsiben, "just cruisin" a nagykörúton... 10000% Chic..
Új táblákat raknak ki a békéscsabai zebrákhoz, amelyeken arra figyelmeztetik a kerékpárosokat, hogy szálljanak le a nyeregből. A jelzések nem az autóutakra, hanem az azokat keresztező gyalogátkelőkre vonatkoznak. A Békéscsabai Városi Baleset-megelőzési Bizottság döntött úgy,…..