Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N-Zo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Olasz Nagydíjjal  elbúcsúzott Európától a mezőny. A soron következő állomás, a Formula-1 történelmének harmadik éjszakai versenyének otthont adó szingapúri utcai pálya. Szingapúr (maláj jelentése:Oroszlánváros), Malajzia szomszédságában található…..
A szerdai Motorsport Világtanács ülését követően sokáig csak az a tény került nyilvánosságra, hogy a szervezet, az FIA egyetértésével nem látja szükségét újabb szankcióknak, a Ferrarival szemben. Már maga a döntés is igencsak megosztotta a Formula-1-es társadalmat, egyes…..
A délutáni tréningen már sokkal szorgalamsabbak voltak a versenyzők, és már három perccel a zöld jelzés után mért kör szerepelt a listán a Renault orosz versenyzőjének, Vitalíj Petrovnak köszönhetően. A Hispánia pilótája Bruno Senna azonban még az installációs körét…..
A Brit Nagydíj mellett, az Olasz Nagydíj az egyetlen olyan verseny, amely a Formula-1 eddigi történelme során egyszer sem maradt ki a versenynaptárból, így a hétvégén immár 61. alkalommal kerül megrendezésre.A helyszínek közül Monza vezeti a legtöbb F1-es versenynek otthont adók…..
Nyár közepe óta tudjuk, hogy a legendás Ayrton Senna életéről készült dokumentumfilm még idén látható lesz a mozikban. A filmről itt olvashattok részletesen: http://formanet.blog.hu/2010/07/16/egy_legenda_a_mozivasznon A japánoknál már el is indult a film előzetes promóciója,…..
Negyven évvel ezelőtt ezen a napon, az Olasz Nagydíj időmérő edzésén  vesztette életét Jochen Rindt, a Formula-1 történelmének egyetlen pilótája, aki halála után lett világbajnok.        Jackie Stewart és Jochen RindtAz osztrák…..