Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fogyás

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berényi család Tekla haja 2010.09.22 18:43:24
Szép haja van a csajnak, hosszú, göndör, szőke. De kezelni! Nem engedi fésülni, a heti egyszeri hajmosás konkrétan üvöltésbe szokott torkollani. De ma kifésült hajjal jött az oviból: úszás volt.Kérdeztem tőle: ki fésülte ki a hajad?- A Timi néni! - vagyis az óvónő, aki…..
Edzz velem A kezdet kezdete 2009.12.05 15:11:00
Minden blogíró szembesül az első cikk megírásának nehézségével, nincs ez másként velem sem. Mi is indít valakit arra, hogy blogot írjon?  Eszmélet... Urbanizált világunk sajnálatos módon egyre inkább elkényelmesít, leszoktat minket a mozgásról, az erőkifejtésről. Ki ne látott volna, ki ne ismerne…..
 Ezen a héten - az edzéstervem 1. hetén - sikerült az edzéseimet fél órásra rövidítenem. A mell és a hát-csuklya edzést is. Betartom az 1perces pihenőket és két széria közben már pakolom a súlyokat a következő gyakorlat bemelegítéséhez. Sokkalta intenzívebben…..
Persze, hogy a fogyókúráról beszélek!Hiába vagyok ügyes egész nap, ha este, mikor hazaérek megeszek minden mozdíthatót. Aztán egy-két órával később lecseng ez a mohó kutató-expedíció, akkor meg pihegek ezerrel, alig kapok levegőt.Miért csinálom ezt? Miért nem megy a fogyás?…..
Fontos szerepük van a zsírban oldódó vitaminok és zsírsavak miatt, tartalmazzák a szervezet számára fontos többszörösen telítetlen zsírsavakat. Szűretlenek, nem finomítottak és adalékanyagoktól mentesek, vitaminokban és ásványi anyagokban viszont gazdagok. A hidegen sajtolt…..
A leves nagy folyadéktartalmú, fűszeres étel, amelynek jelentős szerepe van az étvágykeltésben. Hőfoka, íze, zamata erősen hat a gyomor nyálkahártyájára, kitágítja a hajszálereket, serkenti az emésztőnedvek termelődését. Viszont gyorsan a jóllakottság érzését kelti, és…..
Minusz 10 Napzáró 2010.08.12 20:55:00
Azért az előző bejegyzésektől eltekintve,( amik arra valók, hogy bátorítsanak a nehéz pillanatokban) ritka szar nap volt a mai. Ingerlékeny voltam és éhes, és egész nap csak ültem. A mérleg meg csak kitartó az álláspontját illetöen. Nagy lelkesedésem oka az, hogy két hét…..
 „Nem tudok lefogyni, bármit csinálok! A zsír makacsul marad, pedig alig eszem és még edzek is. Mennyire igazságtalan! Miért? Mi más marad, mint a zsírleszívás… lehet, hogy az egész a gének miatt van?” Idegesítő és kétségbeejtő helyzet, és aki…..
98,7! Akármilyen szigorúan számolom, akkor is legalább 1,3 kg fogyás! Nem volt semmilyen ürítés, nem volt mérleg-tologatás, semmi, amivel csalhatnék (miért is tenném, csak magamat verném át). Ez azért határozottan kedvcsináló :-) A tegnap kocsmatúrát kihagytam az új haverokkal,…..
A nagysikerű 90 napos diéta népszerűségének titka valószínűleg az, hogy tényleg működik, valamint teljes mértékben betarthat, természetesen ember barát. A diéta kiegyensúlyozott, vitaminokban és rostokban gazdag táplálkozást biztosít, hála a sok gyümölcsnek és…..
infraszauna00 Infraszauna 2010.07.15 16:23:00
  Az elmúlt években nagyon sokat foglalkoztak az infraszauna kérdésével, annak hatásaival. Mára elérkeztünk odáig, hogy a fogyókúrák, diéták, és az alakformálás szerves részévé vált az infraszauna.   A szauna hatékonysága és…..
SpinningAz indoor cycling név a teremben végzett csoportos kerékpár edzést jelenti zenére, edző közreműködésével. Zenés, csoportos, aerob edzés, mely hatékonyan javítja az állóképess éget, szív- és keringési rendszert, kíméli az ízületeket a spin kerékpár tekerése…..
Fogyás 2010.09.06 12:11:43
A fogyókúra legeslegfontosabb általános tudnivalóiról futtattam már eszmét emitt, azonban van még egy tévhit, ami eloszlatásra vár: a kilók mindenhatósága. Sokan (és szerencsére egyre többen) vannak, akik egészséges módszerekkel szeretnének lefogyni: megkonzultálják…..