Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RDK

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szájkosárnélkül Csao kéknissan 2015.08.27 13:52:40
10 évesen, 210 ezer kilométerrel vettem még 2006 januárjában, és most adtam el pár napja, amiből kikövetkeztethető, hogy elégedett voltam az autóval.Előnyei: -városban nagyon fürge, igaz, hogy csak 102 lóerő, de alig több, mint egy tonna a tömege (háromezerig ugrik nagyon, utána…..
szájkosárnélkül borda 2011.07.22 17:45:00
Mit hisztizek, hiszen én választottam. (?) Csodálatos, szép és kedves, odaadó feleség és anya. Már amikor. De ha nem! Akkor aztán jaj nekem, és mindenkinek, aki az útjába kerül. (Engem mondjuk a többiek kevésbé érdekelnek - kivéve, ha a támadás alanya számomra kedves és/vagy…..
Mivel idén, egy rövid kassai sörmeccs kivételével nem sikerült meccsre eljutnom, ősszel arra az elhatározásra jutottam, hogy elkezdek egy utat szervezni a Mikulás napi római derbire, mivel az eddig kimaradt az életemből és éreztem, hogy ezt a kitűzött fontos életcélt ideje volna…..
Gyerekek? Szeretjük őket. A szüleiket viszont sokszor meg tudnánk fojtani. Néhány ilyen tapasztalat megosztása következik, melyet leginkább az ihletett, hogy az utóbbi hetekben sűrűn mozgolódtunk olyan környezetben, ahol az egy m2-re eső kiskorúak száma nagyobb volt, mint 0.…..