Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bombino

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már egy okító írás Pozitive számára arról, hogy miben áll egy jó interjú elkészítése. Ám úgy tűnik, hogy habár ő törekszik a tanácsokat megfogadni és az okítást megszolgálni mégis homokszem került a gépezetbe. Ha valaki interjúkészítésre adja a fejét, akkor…..
Bombino 2010.09.08 16:37:11
@idontknow: A napi szaros vagy melyik sokkal jobb volt. sötétben pózolt napszemüvegben.
Igen, gondolom már régóta látja mindenki, hogy új szerver színesíti a hazai szerverpalettát. Amióta Zsirmo - egyesek szerint inkább lealacsonyodott - a DB klánba belépett, megszponzorálta őket egy privát public szerverrel, hogy ezzel a képzavarral éljek. Szóval olyasmi hely ez,…..
Bombino 2010.09.06 19:36:20
@DoM1N4ToR:" kedvelem a humorát."
Te eltöltöttél vele akár 1 percnél is többet egy társalgó program szerverének szobájában? Nem hiszem. Minimális tisztelet mire? Akkor már inkább a szerver adminok felé akik hangsúlyozom ez esetben nem a DB-re célzok. Arra kapjon hogy van 1 oldala ahol mások írják/fordítják a cikkeket ő néha oda böfög valamit, vagy a sok kupáért kéne tisztelni amihez hasonlót mint láttuk még basi is tud rendezni még ha kurva szarul is de csak sikerült 1 pro vs pubbers összehozni. Szóval akkor mire a tisztelet? Jah kihagytam...a shoutcast közben történő kommentelést amit ugyan úgy bárki tud csinálni hangsúlyozom humor érzékkel. Miröl beszélünk?