Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kocsmaros60

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom, hogy Harangozó Tamás az Elios-ügy nyomozásával kapcsolatos kérdésére Polt Péter azt válaszolta, hogy az ügyet a Nemzeti Nyomozóiroda kapta, és egyelőre nincs gyanúsított. És kezeit mosva a július 1-től hatályos új eljárási törvényre hivatkozott, mely szerint az ügyészség csak akkor…..
Stop Soros, támadás a civilek ellen. Támadás az akadémikusok ellen. Támadás a színházak művészi szabadsága ellen. Megkezdte működését a harmadik orbáni kétharmad. Keményedik a diktatúra. Ebből baj lesz. Igazi nemzeti tragédia. A Szabad Nép megírja, hogy melyik színházi előadással van baj, erre a…..
kocsmaros60 2018.06.24 20:40:02
@LKerekes: ...Köszönöm korrekt , igazi válasz !!!!!!! Ilyen is van a sok okoskodó között .. Mert nállunk a focihoz meg a politikához mindenki ért ...
kocsmaros60 2017.05.20 11:49:21
@Tibi !: Kérdezzétek meg az idősebb korosztájt hogy is ment ez a Kádár korszakban ..Nem kellett volna a jó dolgokat is kidobni ...Nálunk kiöntjük a fürdővízzel a gyereket is ..Amit ez a fiatal asszony felsorolt a katasztrófa ..Ennyi idő alatt az én házamat 1974-ben már festeni kellett ..Egész utcák épültek kalákában .. Jó dolog a demokrácia ?? Biztos hogy nincs jobb ??
A parlagfű (latin nevén Ambrosia artemisiifolia) évről évre sok százezer ember életminőségét rontja a növény virágzásának idején, mivel virágpora a jelentős allergének közé tartozik. A mintegy 100 évvel ezelőtt, Észak-Amerikából behurcolt parlagfű agresszíven terjeszkedik, és ennek a folyamatnak az…..
kocsmaros60 2017.05.09 22:37:04
@A törökszultán: .. Ismerősöm 70-éves elmult évek óta szedi /kis késhegynyi / reggelihez ..Somogyban saját kertjéből szinte bio ..Megszárítva ledarálva .. Több betegsége is van ..Mióta szedi általános állapota javult , a gyógyszerek egy részét elhagyhatta , néhány kilót hízott ..Azóta időnként egy csipetnyit én is fogyasztok ..Fél évente nagylabort csináltatok a csillagok jelentősen csökkentek ..Elfogadom hogy nem gyógyszer és nem csodaszer de melyik gyógyszernek nincs mellékhatása ? Még a gyógy teákat is mértékkel szabad fogyasztani ..Néhány éve egy Budapesti légúti problémás iskolás csoport Dobogókőre ment egy hetes nyaralásra ..A kisérő tanárok néhány nap mulva felfedezték a szomszédba sok a parlagfű de nem akarták a gyerekek jó kedvét elrontani és mivel senkinek nem volt semmi baja nyaraltak tovább jó kedvel ..Mikor haza mentek még a város közepén jártak már elkezdtek a gyerekek köhögni ...A VÁROSI LEVEGŐ , MEG A SOK TARTÓSÍTÓ SZER ? ÍZFOKOZÓ az a káros ..EZt is vizsgálhatná a kutató csoport vagy az ellenkezik az üzleti világ érdekeivel ..?? Bocsánat hogy okvetetlenkedek nem biztos hogy nekem van igazam ..
A 300 forintos hozzájárulást a Gyurcsány-kormány vezette be és a Fidesz által kezdeményezett 2008-as népszavazással bukott el – akkor több mint 80 százalék mondott nemet a vizitdíjra. Ám az emberek nagy többsége a Publicus Intézet felmérése szerint most azt látja, hogy…..
kocsmaros60 2017.03.30 20:54:44
@Szondi István: A kártérítést sajnos nem az orvos fizeti , hanem a kórház ..
kocsmaros60 2017.03.30 21:08:11
@Punxsutawney Mormota: A KÁDÁR korszakban 1982-ben műtöttek egy vidéki kórházban .. Egy nővér körbe vezetett a 6 sebészeti kórtermen hogy válasszak magamnak ágyat ..Minden kórteremben volt ÜRESS ágy ..Kedden beutaló nélkül be mentem , kivizsgáltak , pénteken megműtöttek ..Utólag fizetem egy nem túl bőkezü hálapénzt ..Nem volt ennyi beteg ember , nem arany áron számolták a műtétet mint ma..2015-ben műtöttek epével 50 perces műtét ára 295 ezer forint hívatalossan ..2 hónap várakozás után a hívatalos ár egy harmadát fizettem ...Úgy hogy csak ÓVATOSSAN A KÁDÁRI JELZŐVEL ...
  Rendszeresen előkerül nálunk az olimpia rendezésének ötlete, és sokan úgy tesznek, mintha ennek lenne realitása. Miket érdemes itt figyelembe venni? 1.     Az emberek nagy része szereti a sportot, ráadásul Magyarország igen sikeres volt az olimpiákon. Teljesen érthető…..
A Békéltető Testületeket fogyasztói jogviták bírósági eljáráson kívüli rendezésére hozták létre. Céljuk az ügyek egyszerűbb, gyorsabb, megegyezésre törekvő rendezése. Ajánlásaik nem kötelező érvényűek, így időről-időre felmerül a kérdés, hogy mi van, ha egy vállakozás max. elolvassa azt, aztán…..
kocsmaros60 2016.12.16 19:02:44
@Matteo79: ..Ha már nyelvórát tartasz tedd hozzá hogy hányadig átdolgozott kiadás szerint mert az elmúlt 50évben 14- szer dolgozták át a helyesírást ..Ha lúd legyen kövér ..Szeretem az önjelölt Lőrince Lajosokat ...
Az időskori szegénységnek több oka is lehet, a nyugdíjkorhatár feletti népesség növekedése egyben a szegénység terjedésével is járhat. Hatalmas azonban az eltérés az egyes országokban. Míg Hollandiában a 65 év felettiek 2 százaléka, addig Dél-Kóreában közel fele él…..
A kis- és középvállalkozások és a mikrocégek (1-2 fős) adják Magyarország GDP-jének jelentős részét, ezért nem mindegy, hogy mekkora a vállalkozások száma. Az OECD adatai alapján a magyarok mindössze 11 százaléka vállalkozik. A gazdasági növekedést tehát azzal is…..
A napokban jelentették be, hogy az Irán ellen hozott kereskedelmi korlátozások egy részét eltörlik, így a keleti ország ismét exportálhatja a termékeit a fejlett világba is. Ugyan a földkincsek a legjelentősebb kiviteli cikkek, de nemcsak az olaj és a földgáz miatt volt lényeges a szankciók…..
Magyarország agrár-ipari ország - írták a tankönyvekben, és ez így is van: hazánk adottságai kiváló alapul szolgálnak egy sikerágazatnak. Ami azonban ma van, azt nem lehet szavakkal kifejezni: a mezőgazdaságunk szétverve, a boltokat ellepi a külföldi élelmiszer, és a régen nagy…..
kocsmaros60 2014.12.06 18:31:28
@szanalmas: Urak talán egy kicsivel több egymás iránti tisztelet is belefér egy vitába , gondolod a trágárságtól neked lessz igazad ..A statisztika egy dolog ,aki meg a saját bőrén érezte a cukorgyárak lerombolását annak nem a melasz szaga számitott ..Egyébként a vidéki szagokba az is belefért ..A péznek meg nem volt szaga ..Én iparba dolgoztam ott is volt szag //B-12üzem// a melasz ahozképest illatos ..
Nívó A világ leghülyébb adója 2012.05.17 19:51:00
Igen, az ingatlan értéknövekedési hozzájárulásról van szó, mely csodálatos példája azoknak a kisadóknak, melyeknek beszedése várhatóan többe fog kerülni, mint maga a befolyt összeg, és amely ellen Orbán harcot hirdetett jó régen (két éve, de ez politikában már jó…..
Szokatlan jellegű írást szeretnénk közzé tenni.A minap egy olvasói levél érkezett Nikolettától, aki egy nagyon kedves fiatal lány. Fiatal kora ellenére már nagyon sok nehézségen ment keresztül.Családjuk szívszorító története a hitelválsággal kezdődött amit más…..
kocsmaros60 2012.02.07 21:32:41
@Comment_Elek: -busga-nak van igaza irány a nyugati határ..Auszriába ha dolgozni akar előbb-utóbb talál munkát..Nem lesz kánaán de a jelenleginél minden jobb..A határ melleti kisfalukba lehet találni albérletet..SOK SIKERT !!JÓ EGÉSSÉGET HOZZÁ..
Olvastam egy cikket, amiben keményen kritizálják a kormányt. Nagy ügy, mondhatnátok, sok ilyen van (legalábbis július 1-ig, aztán majd meglátjuk), de ez a Heti Válasz Online-on jelent meg, Stumpf András billentyűzetéből: Ilyen pitiánerséget mindenesetre még nem láttam. Jogtalanságok,…..
Lázár mondá: "Én soha nem szégyeltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyelni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér,…..
A Startlap illetve a lap.hu oldalak hazánkban a legnépszerűbb linkgyűjtemények. Az MBT már régóta jelen van saját lap.hu oldallal, de már a RYN.lap.hu oldal is elkészült. Íme egy kis ízelítő az oldalból: ..
Nem mindennapi tárgyalás helyszíne lesz csütörtökön Brüsszel. Putyin miniszterelnök és a fél kormánya Barroso bizottsági elnökkel és a biztosokkal tárgyal. Putyin 2050-ig tartó gázalkut szeretne kötni, és azzal fenyeget, hogy a tárgyalások kellemetlenek is lehetnek.…..
kocsmaros60 2011.02.24 21:44:07
@is: A VIZIERŐMŰ kérdést újra kellene gondolni!!!!!!!!!!!
Néhány héttel ezelőtt írtam egy bejegyzést, melynek a következő címet adtam: Hogyan vásároljunk MBT-t diszkont áron? Azóta többen kérdezték tőlem, hogy ezek az oldalak mennyire megbízhatóak, illetve, hogy adjak tanácsot, vásároljanak-e ezekről az oldalakról. Szeretném…..