Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steve22

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Anno, amikor ismerkedtem a programozás alapjaival, Pascal nyelven írtam egy kis programot gyakorlásként, aminek célja a másodfokú egyenletek megoldása volt. Olyan egyszerű indokból tettem ezt, hogy éppenséggel matekból ott jártunk, és a házifeladatok megoldására…..
Végezzük el a következő műveletet a Windows Számológéppel:   Mit várunk, mi lesz az eredmény? Gyök(4) az 2, ebből kettőt kivonva 0-át kapunk. Nézzük ezt meg a számológépben: Írjuk be, hogy 4, majd kattintsunk a gyökvonás gombra. Ekkor megjelenik, hogy sqrt(4), ami az…..
Steve's line... Újra nekifutok... 2010.10.24 14:22:00
 Nem sokkal az első bejegyzésem után eladtam a pc-met. A terv egy notebook vásárlása volt, de így egy időre gép nélkül maradtam. Az mellékes, hogy a magánéletemben is vannak zűrök, ezért időm és kedvem sem volt blogolni. Elkezdtem írni az ubunturól egy összefoglaló…..
Steve's line... A kezdet... 2010.09.05 21:00:00
Üdvözlök mindenkit az újdonsült blogomon!  Egyelőre ismerkedem a blog.hu adta lehetőségekkel, mivel ezelőtt csak wordpresst használtam. Nem fogok sokat tétovázni, gyakran fogok újabb és újabb bejegyzésekkel zargatni titeket. Miről is lesz szó? Az informatika mindennapi…..