Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferrarigirl

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: McStroke Magyar cím: McCsapás Leírás: Peter megmenti egy gyorsétterem-tulajdonos életét, aki ezért felajánlja neki, hogy élete végéig annyit ehet nála, amennyi belefér. Ám a túl sok zabálástól végül szívrohamot kap. Felépülte után beszélő tehénnek öltözve…..
Angol cím: When you wish upon a WeinsteinMagyar cím: Ha kívánhatnál magadnak egy saját zsidótLeírás: Peter megismerkedik egy zsidó könyvelővel, és úgy látja, hogy az ő életük nagyszerű. Ezért úgy dönt, hogy Christ is megtéríti zsidónak.Letöltés (angol DVDrip+magyar…..
Angol cím: A fish out of water Magyar cím: Partra vetett hal Leírás: Mivel még mindig nem talált munkát, Peter úgy dönt, hogy halász lesz. Ám mert még a csónak kölcsönzési díját sem tudja megfizetni, úgy dönt, hogy indul egy versenyen. Eközben Lois elviszi a tengerpartra Meget,…..
Ferrarigirl 2010.09.25 17:07:14
Angol cím: Stewie Griffin: The Untold Story Magyar cím: Stewie Griffin: Az elmeséletlen történet Leírás: - Letöltés (szinkronos DVDrip):   28:     29:     30:     Nézd meg most: (nemsoká)..
Ferrarigirl 2010.09.12 13:10:34
Angol cím: Deep throats Magyar cím: Mély lélegzet Leírás: Brian megpróbálja leleplezni a korrupt polgármestert, ám a dolgok egész más színezetet kapnak, mikor megtudja, hogy Meggel randevúzik. Ezalatt Peter és Lois füvet szívnak, hogy egy tehetségkutató versenyre inspirációt…..
Ferrarigirl 2010.09.05 19:16:01
parancsoljatok,itt megtudjátok nézni:
www.megavideo.com/?v=S7RAE9EM
Magyar szinkronos.Bár igazából ezt bárki más is megtudta volna csinálni,csak le kellett volna tölteni innen,regisztrálni megavido-com-on,oda feltenni,és már lehet is nézni :)