Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plömke

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már úgyis többször megkapta a kérdést Bangkok Charlie emailben és Facebookon, akkor itt a jó alkalom, hogy következzen néhány Last Minute szilveszteri tipp Bangkokra Természetesen talán mondani sem kell, hogy lesz buli a Khao San Roadon, tehát a hátizsákosok Mekkájában, ki sem…..
Úgy tűnik elfogytak a krokodilok és a kolerások, így a magyar sajtóban is kevesebbet szerepel a thaiföldi árvíz. Nem feltétlenül rossz dolog ez. Legalább lehet higgadtan a tényekről beszélni, mert Bangkok belvárosa továbbra is száraz, azonban néhány külvárosban úgy érzi az…..
Ha hétvége, akkor egy kis túrázás, hogy kimozduljon az ember a lakásból. Így Bangkok Charlie is gumicsizmát húzott vasárnap és kinézett a Chatuchak hétvégi piacra, mely a hírek szerint a legfrissebb árvíztől fenyegetett terület. A legutolsó blogbéli jelentkezéshez képest nem…..
Breaking news következik, Bangkok Charlie MTI hír és forrás lett egyszemélyben. Mezei bloggertől szokatlan teljesítmény. A bangkoki áradások kapcsán több esetben bíráltam a magyar sajtóban MTI forrással megjelent híreket, melyekben néhány állítás szöges ellentétben állt…..
 Ayutthaya, jelentem, már elesett az árvízi csatában. A hétvégén a helyi kórházat evakuálták, s bár nagyon fogadkoztak, hogy a Bangkok és Ayutthaya között lévő Rojana ipari parkot minden áron megvédik – inkább lezárták ezért az autópályát és elárasztottak…..
A hülyeség mindig gyorsan terjed ezen a bolygón, főleg mostanában, az internetnek is köszönhetően. Egy ilyen netes őrület a planking (deszkázás), azaz amikor "vigyázz állásban", arccal lefele fekve kell fotót készíteni, minél bevállalósabb helyen. Egy ausztrál srác…..
Meglepő sms szavazás volt valamelyik reggeli tévéműsorban, a kérdés, hogy van-e helye amerikai és japán rajzfilmfiguráknak a thai buddhista templomok festményein. Az eredmény nem meglepő, majd 80% voks érkezett arra, hogy semmi keresnivalójuk ott. Pedig a kérdést nem véletlenül…..
Ígértem már korábban is, hogy időről időre adok hoteltippeket, hogy ne dőljön be az egyszeri turista naivan a netes hotelfényképeknek. A bangkoki belvárosi szállodák közé tartozik a  Ramada D'MA (vagy régebbi ismert nevén D’MA Pavilion Hotel), amely a különböző foglaló oldalakon általában a…..
Most Songkhla következik. Eddig csak Thaiföld középső és észak-keleti részén tombolt a monszun és nyomában az árvíz – halálos áldozatok száma már 100 fölött! -, kedd reggeltől azonban Dél-Thaiföldön Songkhla és Patthalung tartomány is hivatalosan katasztrófa sújtotta…..