Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EtTi

144 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EtTi's life Dilemmák 2015.03.23 08:27:03
Az elmúlt pár napban annyira nagy dolog nem történt, vagyis de. A múltkori vita (éjszaka) után kibékültünk, de nem is tudom. Valami más, de nagyon. Nekem még mindig semmi motivációm sincs, gyakorlatilag semmi iránt. Hagyom, hogy menjenek a dolgok, de amúgy meg kicsit fos az…..
EtTi 2015.05.05 15:33:10
@alisarboissay: Először is köszönöm azt, hogy elolvastad a szösszeneteimet. Másrészt köszönöm a kérdéseidet. Azóta eltelt pár hét, történtek változások. Legfőképpen az, hogy a gyerek projekt részemről jegelve. És nem, nem voltál túl durva. :)
EtTi's life Összetörve 2015.03.15 00:48:48
Itt ülök, éjjel fél 1 után, és várom haza a Páromat. Pénteken és hétfőn szabin vagyok, gondoltam, a mai nap még lógatom a lábam. Ő persze a haverjához meg a nőjéhez akart menni, én nem akartam. Őszintén szólva a szőr feláll a hátamon, ha róluk van szó. Kimondom: nem…..
EtTi's life Pasik 2015.03.04 10:31:20
Már érik egy ideje egy ilyen bejegyzés, de ma elgurult a gyógyszerem, hát megteszem. Nem vagyok híve a női egyenjogúságnak (legalábbis nem hirdetem mindenhol), de azért némely pasinak igencsak bicskanyitogató a stílusa. És én ettől ki tudok borulni. Vannak ugye azok, akik…..
EtTi's life Március 2015.03.04 07:57:52
Ezer meg egy éve nem írtam bejegyzést, közben azért csak történtek a dolgok. Többek közt az is, hogy kezd talán helyreállni a lelki békém meg a párkapcsolatom. Párom egyre kevesebbet repül, vagyis inkább úgy mondom, hogy amit én látok belőle. Bevallása szerint heti kettőnél…..
Eltelt 2 hét. Volt sok lejtmenet meg hegymenet. Volt itt minden. Próbáltam megemészteni a dolgokat, megbarátkozni Párom dolgával, de nem megy. Azt hiszem, ez nem is fog menni sosem. Kiböktem tréneremnek is a dolgot, hátha tud okosat mondani. Annyit mondott, hogy ezt valójában a…..
Az elmúlt lassan két hét úgy ment, mintha hullámvasúton ülnék: egyszer fent, aztán lent, nagyon szélsőségesen. 21-én volt ugye apu szülinapja. Eléggé befordultam magamba, volt oka nyilván. Úgy jártam-keltem a világban, mint egy zombi. Hiába mentem el jógára, nem lett sokkal…..
Eljött ez az időszak is. Sosem voltam ilyen, hogy nem érdekeltek dolgot. De most van. Nem kicsit, hanem nagyon. Nagyon-nagyon. Az a helyzet, hogy a párkapcsolatom darabjaiban. Kívülről próbálom azt mutatni, hogy minden király, minden szép és jó, de belülről azt érzem, hogy el innen…..
EtTi's life 2014 összefoglaló 2014.12.31 13:02:05
Nem állt szándékomban megírni ezt az összefoglalót még az idén, de nem egész 12 óra és már jövőre lesz. Nos, a januári hónap egy nagy elhatározással kezdődött, ami a babaprojektről szólt igazán. Ekkor mondta párom, hogy mit pöcsölünk, csináljuk. Én voltam a legjobban…..
EtTi's life 2014 vége 2014.12.30 13:35:48
Na, holnap vége van 2014-nek, aminek kifejezetten örülök. Az elmúlt 2 hét igen izgalmasan alakult, szinte meglepő volt. Hagytam, hogy menjenek a dolgok, bár volt, mikor összeszartam magam, hogy most mi lesz... Szóval, 18-át elmondtam, dokival meg mindennel együtt. Itthon még…..
EtTi's life Szeretném... 2014.12.18 15:41:48
Szeretném, ha véget érne a 2014-es év. Az előző bejegyzésben nagy vonalakban meséltem Párom körüli mizériáról, ami már nem is tudom merre megy... De most komolyan. Ennyire tanácstalan elég régen voltam, és most azt érzem, hogy omlik össze a világ (látszik, Szaturnusz éve…..
Nos, az a nagy harci helyzet, hogy a mai fél napot és a hétfői napot kell már csak kihúznom a melóban, és végre lógathatom a lábam majdnem 3 teljes hétig. Őszintén szólva nagyon várom már, mert totál elfáradtam. Ennek ékes bizonyítéka az, hogy a 28-i vasárnapi kondi órámat…..
EtTi's life December 2014.12.09 14:14:23
Végre eljött az év utolsó hónapja, bár ne történt volna meg. Az elmúlt majdnem másfél hét az atombombák sora volt, amit folyamatosan szórtak rám. Kezdődött hétfővel, amikor is egy vidám levelet kaptam a főmérnöktől, miszerint egy szimpátia tüntetésen cetliket…..
Hát, őszintén szólva, már nagyon várom, hogy véget érjen ez az év. Nem azért, mert olyan rossz volt, bár jobb, mint a tavalyi, de mégis. Érzem, hogy teljesen elfáradtam, a köv. két hét totál szenvedés lesz, feltéve ha elengednek szabira, mert persze ez sem mindegy. Múlt…..
EtTi's life Ez a hét 2014.11.15 16:46:12
Nos, kezdem ott, hogy ma barna szmötyi jön belőlem, ez a 29. ciklusnapom, és hát holnap-hétfőn be is fog indulni teljesen. Legalábbis remélem. Ez az első bogyós hónap. Jobb örültem volna mondjuk egy két csíkos tesztnek, de hát ez van. Szerintem ez is tök jó eredmény:) Aztán…..
Nos, október 3. óta szedem esténként az 500 mg Meforalt és másnap reggeltől a 25 mcg, majd 1 hét után az emelt 50 mcg Letroxot. Az első 1-2 hét változó volt: volt hányinger, émelygés, szapora pulzus, erős szívdobogás, amit a Letroxnak tudok be. A Meforaltól semmi bajom nem volt,…..
EtTi's life Fos 2014.11.05 19:14:50
Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam:   ..
Sokat gondolkodtam, hogy mit is lehetne írni, aztán kezdtek előtörni a gondolatok és érzelmek, de legfőképpen az emlékek. Gyerekként sokszor gondolkodtam lefekvéskor, voltam olyan 10 éves. Mindig azon járt az eszem, hogy az én szüleim bizony tök idősek, és biztos korán fognak…..
Igazából nagy dolog nem történt ebben a másfél hétben. Akárhol olvasom, az elvonulás időszaka volt, és ez nálam tényleg így is volt. Jobb szerettem egyedül lenni, csöndben, a gondolataimmal. Mélyenszántó gondolatom nem sok volt, bár történt 1-2 tanulságos eset…..
...de minden az, csak nem az. Reggel kapásból azzal indult a dolog, hogy fel kellett kelni. Hulla fáradt voltam, mint mindig, és tetejére még sötét is volt. Aztán kitalálták, hogy kéne mennem bejárásra, mert az olyan jó, amivel nem is lett volna gondom, ha időben tudok róla, és…..
EtTi's life Egy hét bogyóval 2014.10.12 15:44:58
Nos, rég írtam, igazából időm sem volt, vagyis de, de kedvem még kevesebb. A csajoknak sem válaszoltam semmit, szerintem Sz. már sejti, hogy marhára leszarom amúgy az egészet. Gáz vagy nem, ez van. Na, de most ezt inkább hagyjuk is. Elkezdtem a bogyóimat szedni. A metnek külön…..
EtTi's life Doki- második rész 2014.10.03 15:11:00
Megvolt a nagy nap, eljutottam végre ahhoz a dokihoz, akitől a frankót reméltem. Hát megkaptam, és a diagnózison meg sem lepődtem. Először is: nagyon kedves és barátságos volt. Bemutatkozott, és elkezdett kérdezni. Elsőként a tüneteket: bőrszárazság, zsírosodás hajon és…..
EtTi's life Doki- első rész 2014.10.01 13:47:37
Már tegnap akartam írni, de a net nem engedte. Most meg persze már nem jut eszembe, hogy mi lett volna a lényeg. Tegnap viszont megünnepeltük a Mucikámmal (=Párommal) a 4. évfordulónkat, legalábbis első randi címszó alatt. Hozott sört, természetesen cseh sört és egy tábla epres…..
... de úgy érzed, minden ellened van. Én most ezt érzem. Pénteken voltam trénernél, egész jó volt. Sokat beszélgettünk a férfiakról, a munkahelyemen lévő megkülönböztetésekről, a bezárkózásomtól. Utóbbit még hagyjam, ne változtassak rajta, de önmegfigyelést kell…..
EtTi's life Szerdaaaa 2014.09.24 14:15:44
Zajlik az élet szerencsére, ma sem unatkozom, meg az elmúlt pár napban sem. Hétvégén ugye Párom baráti társaságát sikerült kicsit közelebbről megismernem. Haza mentünk 5-en, jött a testvére is. Tudni kell, hogy annyira nem kedveljük egymást, de ez csúnya szó, inkább mondom…..