Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netgyerek

147 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legyen úgy, hogy nem fárasztalak benneteket, se magamat azzal, hogy két helyen is frissítek, ha írtam valamit. Legyen úgy, hogy visszavonásig akkor csak a másik helyre írok, a blog.hu-t meg pihentetem. Visszavonásig. Odaát leszek, gyertek. ..
budapest Tartós teszt 2013.02.04 17:04:35
Itt...
budapest Hétvégére 2013.02.01 18:07:49
A hétvégére egy szigorúan, de csak minimálisan inkorrekt magatartással búcsúzom. Lányok ne olvassák...
budapest Netgyerek.me - az új hely 2013.01.31 13:41:09
Szex, szerelem, óceánnyi érzelem, minden van ODAÁT. Csekkoljátok, ne hagyjatok magamra, mert már minden olyan...
budapest A két éhes olasz 2013.01.28 10:21:23
Miközben  a méltatlanság újabb okádékhullámokat vet itt a multinál, és nagyjából másfél hete egy szarcsimbók vett ki egy 67 négyzetméteres, három szoba, konyhás albérletet a fejemben (nincs kétség, legyek bármilyen ártatlan és értetlen az ügyben, megérdemlem minden…..
Nem tudom, hogy melyik jelzőt használjam az egészen merész kibaszottul cinikus kurvára pökhendi rémisztően buta közül arra, hogy Tarlós a Jóistent keveri bele a közlekedés teljes lehalásába, amikor ha más nem is, de mindenkit érintő,  teljesen nyilvánvaló,…..
Tényleg nagyon aggódtam, hogy a blog pontosan olyan álszent módon fog befejeződni (egyszer), mint minden 19. századi regény, egy csepp testnedv nélkül. Örömmel jelentem, hogy utazása alatt Bede Márton legalább egyszer nem tudta, hogy hova tegye a lábát...
budapest Material girl 2013.01.16 16:59:28
Évek óta ugyanazokat a dolgokat akartam magamnak. Egy jó bringát, Egy jó telefont, egy jó fényképezőgépet.A Galaxy Note 2 lett volna a következő cucc a sorban, de Mandulát, mint az én jótevő, sváb perselyemet, nem lehetett feltörni, akárhogy csűrtem-csavartam, ő egy olyan lány,…..
budapest A szem 2013.01.15 14:35:42
Rékát ugyan fenntartásokkal kezeljük, mert Zoli régi oldalán beszólt a blogomra egy suhintósat (valami szépelgősre, túlgondolósra kihozott fikázást kommentelt be, amit már nem tudok belinkelni, de a lelkemben örökre ott marad), és lazán cigányozott is egy hárompontosat, amikor…..
budapest Mi vagyunk ők 2013.01.14 14:24:36
Néha újra elmentek azután, hogy hazajöttek a munkából. Hamarabb jöttek, mint szoktak, gyorsan öltöztek, Anya a combján csipkedte felfelé a folyton megakadó harisnyát. Utáltam azt a mozdulatot, mert nekem is állandóan így húzta fel a téli harisnyákat. Anyának sok szoknyája volt,…..
budapest (Gasztro)divat 2013.01.11 11:34:10
Oly sok év után, tegnap, Mandulára várakozva, a térdemet kapirgálva, a New Yorker próbafülkesor előtt - biztos, hangulatba kerültem - végre rájöttem, hogy ugyan mire jó az eleve szakadtan árult és/vagy csirkelábbal fesletett farmer. Kiválóan alkalmas a térden, combrészen…..
budapest Vízkereszt hadművelet 2013.01.09 15:44:07
Próbáltatok már tetőtérből kihajítani karácsonyfát? Elmondom, hogy lehetetlen, ne erőlködjetek, teljesen felesleges ezért beruházni egy lakásba, én vállaltam helyettetek ezt a nehézséget.Az első és legnagyobb probléma..nem, nem a tető. Hanem a Bence. Bence egy igen öreg, de…..
2013-nak van honnan jobbnak lennie, és ezt tekintve akár könnyű helyzetben is lehetne, mert az mindig egy hálás állapot, ha valami szarságtól kell meglépni. Ami nehéz benne, az általában maga kezdet, amíg lépni kezd az ember.Ugyanakkor, ami azt illeti, 2012 nem volt egy kifejezetten…..
budapest Győzelem és boldogság 2012.12.29 11:28:41
Ki tudja meddig tart, szóval kiélvezem, ameddig lehet. ..
budapest Schneeberger Straße 2012.12.28 10:25:36
Tudom, tudom, hogy mindenkinek már túlcsordult a karácsony, de nekem most jött meg, hogy el tudjam mesélni, milyen volt német adventem. Bocs. Szóval az van, hogy érzésem szerint Németország jobb könyökére, Szászországra, nem sok figyelem irányul - mint ahogy ez általában a…..
Nem vagyok fegyverbuzi, de még csak fegyverpárti sem. Az a határozott véleményem, hogy ugyan  Magyarországon (is) meglehetősen sok embert ölnek meg, meglehetősen változatos módokon, - és igen, aki hülyeséget akar csinálni, az meg is fogja oldani valahogy - de nem, én egy percig…..
Szerintem olyanok vagyunk, mint egy kis család...
budapest Kurva maják 2012.12.21 11:42:34
Nem, ma már nem vagyok hajlandó facebookot nézni. Még én is előttem egy világvége "poént" az egyik munkahelyi emailben, rettenetes. Ez tényleg rettenetesen lohasztó, legalább annyira mint pl Ördög Nóri felfuttatása, hogy minden egyes rohadék médiumból nyomatják, pedig ő egy…..
budapest Mi történt? 2012.12.21 09:31:51
A beígért poszt helyett három napig taknyot okádva faltam a Rubicon című sorozatot, amely tevékenységnek tulajdonképpen csak egy tanulsága volt, hogy legközelebb a Sorozatjunkie-n nem csak a kurva jó sorozatot kell levadászni, hanem azt sem árt megnézni, hogy a google a…..
 - Mekkora bénaság már megfázni?  - Pedig ez történt.  - És nem azért mert, nem vittem télikabátot.  - És nem is azért, mert 96 órán keresztül megállás nélkül esett a hó.  - Hanem azért, mert.. ti tudtátok, hogy egy kurva squashlabda maximum…..
budapest Meleg meggysör 2012.12.06 16:12:02
Eltűnt a tavalyi karácsonyi Delirium Tremens a Vörösmarty térről, ha valaki megtalálja, akkor szóljon! Nem az elszánt alkoholistából lett kevesebb, hanem a karácsonyi kiadású belga sörből.Azért sikerült Mandulának találnia egy hasonlóan jó cuccot, a meleg meggysört. …..
budapest A Nokia töltő 2012.12.05 17:00:50
A gigacégek imádják a statisztikákat. Teljesen beléjük vannak buzulva, mert bárki bármit mond,  még mindig egyetlen egy tényező mozgatja a világ kerekét, az pedig a farokméret. Az Apple is imádja kihozni a legnagyobb bevételes statisztikáit, a Google is odáig van a saját…..
budapest Látni akarok 2012.11.30 18:49:01
Emlékszem arra, hogy mit képzeltem el. Leginkább hangulatokat. Amit egy gyerek akar. Kiszűrtem mindent, amit nem volt jó, nem maradt más, csak a sárga sötétítőfüggönyök örök napsütése, a mögé képzelt, soha nem látott, tapasztalat nélkül konkréttá nem gyúrható, csak valami…..
budapest A Dankó 2012.11.28 11:24:49
A Dankó egy ember. Sok ember, mindenütt Dankókkal találkozom. A Dankó egy állapot, az engem körülvevő valóság, a Dankó az olcsó, édes egyértelműség. A Dankó egy bor, és bármi más, ami finom, ami nem zavar, amit nem kell tanulni, ami nem kerül sokba, ami olyan, mint a gyermeknek…..
budapest Horror 2012.11.21 16:26:35
Belement egy megcsócsált sültkrumpli a lyukamba. Síkítani tudnék!!!! Alig tudtam kipiszkálni...
netgyerek (törölt) 2012.11.25 10:21:27
@abena:

nyugászat.hu: The Web site cannot be found

Ez bizonyára egy szupertitkos, szupernyugis fogászat csak ászoknak :) Vagy annyira halomra kereste magát, hogy nyomott egy shut downt, és már csak pálmák alatti koktélivással foglalkozik. Vagy emelte a tétet, mert már csak a cápa - vagy háborús övezetbeli fogászat hozza lázba. Vagy egy beteg mégsem maradt nyugodt, és ez derékba törte a doki karrierjét. Nem tudja magát túltenni az elvesztett nyugalmon, és nyugdíjazta magát, teljesen lecsúszott, és csak TB nélküli betegeknek, meg maffiózóknak csinál készpénzes ellátást. Álarcos hősként mégis az éjszakai részegek, hajléktalanok, kisgyermekek fogmentője lesz ő...

... A FOGTÜNDÉR

2013 júniustól a mozikban, Imax és Disnex 3D-ben.

....Fogadjunk, hogy meg fogod nézni!

(A kétliknyi labdát pedig inkább le sem csapom. Senki ne képzeljen el semmit. Stop!)