Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csavargorumi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A nagy dobás 2011.05.22 13:52:00
Bizony, a sokak számára már régmúltban egy igazán nagy dobás volt Budapesten: a Népligeti körverseny. Nemzetközi szintű, komoly megmérettetés szalmabálákkal burkolt fák között, nem kicsi tempóval. A Lepoldsportvideó jóvoltából (akik Bálint Árpád gyűjteményét dolgozzák…..
Barcelona előtt kétszáz kilométerrel tragikus hirtelenséggel megszűnt a fehér Charade hajtása. Egyszer csak felpörgött a motor, és eltűnt a nyomaték. Először a váltóra gyanakodtunk, mert már reggel óta volt némi olajcsöpögésünk, de úgy tűnik, a kuplung lesz az. Hajnali…..
 Talán emlékeznek még Imrére és az ő sárga Subaru 360-asára, amellyel tavaly nyáron Tokióból Magyarországra autózott. Ha kimaradt volna a cikk, érdemes utólag elolvasni, felfoghatatlan a sztori. Még azon a fotózáson megtudtuk, hogy nem csak a két 360-as törpekocsi a fura…..
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
Amikor a 250-es Honda Xelvist megvettem, arra gondoltam, hogy az internet korában nem lehet akkora gáz egy-egy belpiacoshoz beszerezni valamit. A legrosszabb esetben drága lesz, de pont ezért lehet viszonylag olcsón megvenni használtan az ilyen motorokat. Emlékeztetőül - nem jön szembe…..