Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyusza63

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sajnos én is túlsúllyal szenvedtem, mint annyi más ember társam. Fogyókúráztam rendszeresen, de mikor abba hagytam ismét visszaszedtem, amit leadtam, volt mikor többet is.El kezdtem keresni az okát, miért is van ez. Sok angol nyelvű oldalt is találtam, írtak ott is minden…..
Meghívót kapott Bangkok Charlie: szombat, délután 16.00 óra a Siam Paragon előtt, remélem ráérsz? Ha megmutatom, kitől jött a meghívó, akkor már a válasz sem lesz kétséges. Nos tőle:Ő bizony Ploy Cherman, foglalkozását tekintve színésznő és modell, státusza pedig thai…..
A karácsonyfa szerepe Thaiföldön alapvetően dekorációs háttér fotózásokhoz. Legalábbis a kisebb-nagyobb plazákban ezt látni decemberben, ahol a thaiok nagy előszeretettel fényképezik egymást a karácsonyfák előtt. A jelenség epicentruma természetesen Bangkokban van, a…..
Gyanúsan szerény becslés volt az 10.000 ember, amit előzetesen a thai Red Bull vezér jövendölt, hogy körülbelül ennyi nézőre számítanak Bangkok belvárosában, ahol Thaiföldön először tartott bemutatót valódi Forma1-es pilóta, valódi versenyautóval. A szőrszálhasogató…..
gyusza63 2010.12.23 21:30:24
Igazán emlékezetesre sikeredett az idei Loy Krathong Bangkok Charlie számára, bár sikerült mind emberhalál, mind Bangkok felgyújtása nélkül megúszni. Pedig, majdnem.Ha Loy Krathong, akkor mindenképpen valamelyik buddhista templom, mert bár angol nyelven csábítja a turistát sok…..
Fucsa című topicra bukkantam néhány hete az egyik thai fórumban. Top 8 - a legszebb thai férfiak. Ez a cím azért még nem hozott volna lázba, de ajánlóval kaptam a linket, így rákattintottam. (Itt a link, tanulságosak a thai kommentek is alatta.) A rutinosabb Bangkok Charlie…..
Egészen különleges járatnyitásról olvastam a napokban: a Lao Airlines október 29-től menetrendrendszerinti járatot indít Pattaya és Vientiane/Luang Prabang között. A laoszi légitársaság 70 üléses ATR72-500 típusú légcsavaros gépei a Pattaya melletti U-Tapao repteret fogják…..
Hetek óta tervezem már, hogy ezt az ízig-vérig aktuális slágert bemutatom itt a blogon, mert annyit ment a thai tévéken és zenei csatornákon, hogy már Bangkok Charlie is kívülről fújja lassan. No meg azért is érdemes megismerkedni vele, mert ebben a régi és új keveredik egészen…..
Egy kivételes alkalom, mert általában nem szeretek a szexturizmusról írni. Viszont sokszor említettem már, hogy ha a thai mosolynak vége szakad, akkor érdemes vigyázni, mert váratlan és szomorú következményei lehetnek. Az elmúlt években sikerült néhány utcai harcot…..