Regisztráció Blogot indítok
Adatok
munkásököl

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tétényi Éva Alakulóban 2010.10.12 22:22:00
Hétfőn reggel egy kitakarított alpolgármesteri iroda fogadott. Rengeteg az elintézésre váró ügy, ezért kevesebb bejegyzés várható a következő napokban. A blog mellett az új kommunikációs csatorna a Twitter lesz. Ezen rövid üzenetekkel lehet gyors tájékoztatást adni a…..
munkásököl 2010.10.17 10:18:57
@Petrovics László:

Hahóóó PL!

Van egy ötletem:
csinálj magadnak egy saját honlapot és ott okoskodj magaddal.

Ott dicsérd tovább Meggyes Tamást és az öcsédet, aki kiváló munkát végez a fürdő jól fizető igazgatói székében - a fürdő csődben...

Lesz 10 éved, hogy honlapodon firkálgass! :))))))))) Öcsédnek meg keress állást! Esetleg Meggyes felveszi saját cégébe.
 A vörösiszap-katasztrófa nyomán került középpontba Illés Zoltán államtitkár, aki még nem tudta levetkőzni a 8 év alatt magára erőltetett elnyomott környezetvédő szerepét. Előrebocsátom: ami hétfőn történt az tragikus, a felelősöket meg kell találni, és mindent el…..
munkásököl 2010.10.11 09:06:10
@Long R3 IGF-1:
Velejéig romlott társaság az egész:
Kling, Illés, Zay.

Egyik hülyébb, mint a másik. Kling egy szerencsétlen makogó, aki még saját leírt szövegeit sem tudja értelmesen felolvasni.
Illés egy pszichopata, valóban csak rá kell nézni és hallgatni hülyeségeit. Zay menjen vissza Illés-plakátot ragasztani a VI. kerületbe!
Tétényi Éva Egyedülálló 2010.10.09 11:20:00
Az első héten történtekről Magyarországon, sőt a világ más országaiban élők is tájékozódhattak a világhálóról és az országos médiából. Vajon a helyi média miért hallgat? A város azért tartja fent ezeket a hírforrásokat, hogy az emberek értesülhessenek az…..
munkásököl 2010.10.10 12:34:42
@rana:

"Hol vannak a Meggyes fizetett sajtosai??"
Bayer a Magyar Hírlapnál, de készül egy zsíros állásba a Duna TV-hez,
Obersovszki reggelente osztja az észt baszbariton hangján az MTV 1-en, rá még nehéz percek várnak a bírósági tárgyalásokon a Meggyes által megrendelt mocskolódó eszergomi tv műsorai miatt!

"SZent Miklos alap? elfelejtettuk?"
Na ez lesz egy nagy durranás, országos balhé lesz belőle, mert egy fillér sincs benne...

"Maria- Valeria?" - a mélygarázsra gondolsz? úszkálj te benne...

"Lopott, csalt, hazudott?" - igen hazudott. Csak egy példa sok közül: törvénytelenül épített magának csónakázó tavat a búbánati háza elé, erről már papír is van!

"Magánélet" - munkahelyi számítógépen pornózgatunk, pornózgatunk?
A választási program lassan összeáll. A főbb pontokat megosztom az érdeklődőkkel. Célom, hogy a mindennapi dolgok menjenek rendben. Ha a város jól működik, a közösség is gyarapodik. Polgármesteri programom vezérvonalát a Duna Stratégiára felfűzött értékalapú biztonság…..