Regisztráció Blogot indítok
Adatok
windir1111

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy olyan blog, amelyre nehezen találom meg a megfelelő "első posztot". Azokból a témakörökből fogok írni, amelyek leginkább a közéletben történnek meg, és nemcsak engem, de sokakat érdekel, mindenkinek megvan a véleménye róla. Természetesen nem úgy, mintha az…..
A sajtó beszámolói alapján úgy tűnik, hogy az idei választási kampány egyik legviccesebb és egyben talán legjellemzőbb eseményére került ma sor egy budapesti kávézóban. Az MDF sokadik kezdeményezése nyomán az LMP kampányfőnöke ide várta az országos listát állító pártok…..
Legszívesebben rögtön azzal kezdeném, hogy a címben feltett kérdésre a lehető legegyértelműbben válaszolok: semmit. S nem csupán most, két héttel a választás előtt, hanem soha. Ez persze túlságosan sommás vélemény lenne, hiszen minden időközi választásnak van a korábbi…..
windir1111 2010.03.29 14:24:21
Sziasztok!
Akkor engedelmetekkel én is belinkelném az én választási tippemet a kitvalasztanal.hu-ról :)
www.kitvalasztanal.hu/index.php/main/user/1611
Lehet véleményezni! :)

Amúgy a témához hozzászólva: szerintem sem mérvadóak ezek az időközi választások, azonban aggasztó az alacsony részvételi arány. Emlékszem, azthiszem egy pécsi időközi választáson volt pl. alig 15%-os a részvétel. Ez is szerintem arra enged következtetni hogy idén alacsonyabb részvétel lesz mint 4 évvel ezelött. Ismerőseim között is többen vannak, akik már most tudják hogy nem mennek el szavazni "mert mindegyik hülye" jelszóval. Meglehet őket is érteni, viszont szerintem amellett hogy választói JOG van, és NEM KÖTELESSÉG, akit érdekel a jövője, illik elmennie választani.