Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DS

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Postal 2-őt szeretjük. Az ilyenekért is. Igaz, ez valami feltört verzió lehet. Köszönöm Sziszkónak a linket ..
Igen, jól olvastátok. Rengeteg ember írt nekem, hogy van Mesterlövész 2. És erre a PS2 játékra gondoltak, aminek a borítóját láthatjátok. Ennek a játéknak valóban Sniper 2 a neve, de pár dolog nem stimmel.A főhős nem Dominick (A vadász), hanem Harry SpencerA manus egy volt CIA…..
Eléggé megdöbbentem, mikor többen írták, hogy benne vagyok az aktuális PC Guruban.Bevallom, számítógépes újságot mér évek óta nem vásárolok, szóval, ha ti nem írjátok, nem is tudok róla :POthello volt olyan rendes, és legépelte nekem a rövid szöveget, és meg is kérdeztem…..
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
DS 2007.09.04 19:52:23
Skacok, a zene a 'The IT Crowd' angol filmsorozat főcímdala.

youtube.com/watch?v=axlWyyoNNqU

Ha valaki letölteni szeretné, 'IT crowd theme' néven keresse (esetleg 'IT Crowd intro', de a 'theme' gyakoribb).
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.Max Payne 2Doom 3CSI trilógiaCall of Duty expansion pack (united offensive)FahrenheitRainbow 6 LockdownNem a…..
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
DS 2007.08.08 19:38:11
attttti
"de a lol, na aki azt kitalálta azt nagyon gyorsan fel kellett volna gyújtani :)"
Isten vagy :D pont ez a véleményem nekem is, a legrosszabb, mikor valaki élőben monja nekem... olyankor némi késztetést érzek, hogy ráborítsak valamit :)

Az XD amúgy főleg az animések között használt kacagó smiley, a :D továbbfejlesztése... az XD továbbfejlesztése meg újabban a xD, ami olyan, mintha ráesett volna egy zongora, azaz borzalmas.

Már nem tudom, ki írta (talán többen is), hogy FreddyD háta mögött megy a szervezkedés, de erről szó sincs, de amíg nincs itt, nem állhat meg az élet, így legalább ha visszajön, már el tud olvasni egy halom ötletet, az meg, hogy csak zenét kért egyértelmű, de míg a mostani zene nagyjából "illik" a mostani bevezető videóhoz (már megszoktuk), egy új zene elég hülyén mutathat, érdemes megfontolni a videót is (ez sem szervezkedés a háta mögött, freddyD-n múlik majd minden).

Athemil, Mateusz is megírta, hogy ahhoz, hogy felismerje valaki, hogy valami rossz (akár csak ha ízlése miatt is), nem kell, hogy profin benne legyen a szakmában, azzal legfeljebb csak annyit tudna, hogy mennyire könnyű/nehéz olyan képet/videót/zenét csinálni. A floodolásnál ugyan én sem szóltam, de mármár olyan alapvető szabály minden blogon/fórumon/chaten, hogy nem írják ki az adminok, ettől függetlenül ha valaki floodol, azt mások nem díjazzák (pl mikor kérdezted, melyik programot használtam, ott 1 üzenetbe is beírhattad volna, abból is megértem, nem frissítgetem én sem az oldalt másodpercenként (főleg mert nem chat).
DS 2007.08.08 20:18:53