Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsorzs legars

41 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
!скафaндр !szkaф 2011.11.26 23:08:00
Nehéz volt feleszmélni, hogy vége a nyárnak! A valóság azonban mindennél erősebb. Nincs mit tenni, mint alkalmazkodni.A forróság pótlására a legalkalmasabb a gőz... December 17-én legalábbis biztosan!A Vízraktér bemutatja!szkaфKlub a FürdőbenZenei merülés az éjszakában…..
 Tegnap volt szerencsém Aendroid barátunkkal cseverészni, miközben a munkahelyem előtt ácsorogtam a verőfényes napsütésben. Nyolc órával beljebb vagyunk itt, San Francisco-ban, mint otthon, úgyhogy ő már nagyokat ásított, és mintegy mellékesen megkérdezte:- Te Zsorzsom, az…..
!скафaндр The Gym Experience 2011.10.12 04:46:34
 Miami Beach, csütörtök koraeste. Gondoltam, ideje elmenni úszni, mert már kettétört a hátam a sok császkálástól. Montreal, és főleg előtte New York eléggé kimerített. Szerda este egyik legrégebbi barátnőmmel, aki mostmár 14 éve él Miamiban, feltérképeztük, hogy az…..
 Andris ma visszadobbantott New Yorkba, én viszont úgy döntöttem, maradok még két napot, mert nem tudok betelni a montreali tengés-lengéssel. Az elmúlt napokban - közel egy hete - egy sort sem írtam, mert napjaink elég zsúfoltak voltak: délben kelés, délután-koraeste…..
Nem szeretem különösebben a musicaleket, a műfajt, amelytől hemzsegnek a Times Square és a Broadway sarkára plántált kivetítők. Mégis kíváncsi voltam annak a darabnak a "staged readingjére”, színpadi összpróbájára, amelyre egy munkakapcsolatnak köszönhetően…..
!скафaндр Yeppi G-day! 2011.09.24 16:40:00
Idén születésnapomra madárszart kaptam a pólómra, de legalább jól esett, mert ezt úgy értékelem, mint a szerencse jelét egy egész évre. Már az ezt követő első lépéseim sem igazolták persze az elméletemet, de én ezzel mit sem törődve szakadatlanul kitartok az optimista…..
!скафaндр Trip numeró únó 2011.09.22 15:32:00
 Tegnap este 7-kor épp kiposztoltam a legutóbbi bejegyzésemet, amikor megszólalt Szilvánál a csengő, és becaplatott a lakásba Aendroid. Fáradt volt, büdös volt, de úgy csillogott a szeme, mint egy négyéves óvodásé, akit épp kieresztettek az udvarból a kocsik közé, amikről…..
Nyájas Olvasónk, röhögni fogsz, de én valóban nem vettem komolyan, hogy itt Amerikában tényleg azt a nyúlós, mogyoróvajas angolt beszéli majd mindenki, amit a TNT-n hall az ember. És de! Biztos azért nem gyanakodtam, hogy itt még a burkás arab asszonyságok is a ya-know-what-I-mean…..
 Csak sikerült, befutottam Brooklynba az R metróvonalon, amely nem sokkal jobb a Buenos Aires-i A vonalnál. Arról régebben valami olyasmit írtam, hogy csoda, ha nem szakad le az ember alatt, a túlsúlyosok pedig kifejezetten veszélyben vannak, mert amint megmozdul a szerelvény, a…..
!скафaндр !States Invaders 2011.09.18 12:38:00
 Hell yes! Hiába csak reggel nyolckor sikerült ágyba jutnom a tegnapi mulatság után, még mindig bennem élhetett az éjszakai pezsgés, mert aludnom nem sokat sikerült. Vagy a sok redbull tett be?Mindenesetre bízunk benne, hogy ti legalább akkorát mulattatok tegnap éjjel velünk a…..
!скафaндр !Congress 2011.07.30 19:02:00
Hogy szakadna rólunk a víz! Fog is!A júniusi, Pánlika-beli szabadtéri bulink után sátor alá hívunk benneteket! Nem is akármilyen cirkuszi mulatság vár rátok a Magic Mirrorban a pénteki Sziget-napon!Minek, DRS és !A már most pörgetik a lemezeket, mint krupié a rulettárcsát,…..
!скафaндр Kordonon kívül 2011.06.18 20:23:00
 No, idén is megvolt.Persze most is volt pár szőrszálhasogató kifogásom a Pride-dal, de a legfontosabb mégis az, hogy pár év után végre ismét viszonylag szabadon mozoghattunk (vagy harmincszor olyan kevés kordon volt idén, mint tavaly), és hogy az elmúlt pár év gyászhangulata…..
Woof Szkafander 2010.07.26 21:15:34
A hétvégén összeálltunk Magnifique-al és Confessorrral és elmentünk megnézni a híres Szkafander partit. 4 outsideAIR barátunk keményen dolgozott azon, hogy ez a buli összejöjjön és nagyon reméltem hogy jól fog elsülni. Csalódás nem ért. Alig érkeztünk meg, pacsiztunk le, épp…..
!скафaндр Nagy-nagy... 2011.05.01 15:02:00
Nagy-nagy köszönet, hogy velünk voltatok tegnap éjjel!A big big thanks to all of you for being with us last night!Un grand-grand merci à vous tous pour avoir été avec nous cette nuit !..
!скафaндр Litván lovagok 2011.05.04 10:34:00
 Vilnius, 21h30, +4 fok. Cseperészik az eső, ahogy Andriusszal vacsorázni indulunk a középkori lovag Gedimino után elnevezett sugárúton (ld. alsó kép). Kedd van, a sugárút szinte üres. Beszélgetőtársam megjegyzi: "Ez teljesen megszokott. Az emberek még hétvégén is…..
!скафaндр LeGars' rocket 2011.04.27 19:57:00
 - We all know ya fuckin' missed da lift-off just for more filthy gin'n'tonic not bloody beer!**Be aware: Gin&tonic costs less than it should (850HUF) in D1 on April 30 and it hits you more than you ever thought it could.....
 Körülbelül egy hónapja tudható, hogy a Király Fürdő működési rendje megváltozik, és májustól bevezetik a társas napokat, megszüntetve a szeparált férfi és női napokat... Tudjuk jól, küzdeni kell a költséghatékonyságért… Mégis kétséges, hogy a fürdő…..
!скафaндр Tavaszi pride 2011.04.15 22:15:00
 Ha nem lettem volna ott, el se hinném, mennyire emlékeztetett a ma koraesti tüntetés az Alkotmány utcában a tavalyi pride elejére: sok meleg az Alterból, Brutkóból, khm... !szkafanderből, még több (vélhetően) heteró, többé-kevésbé humoros transzparensek ("Szabadság!…..
!скафaндр Labour Night Out 2011.04.13 01:38:00
 - Na jó! - sóhajott fel Aendroid, és felkönyökölt az űrágyban. - Hol a kólám? Dolgozni kell.LeGars rémülten felkapta a fejét a tejút-párnáról: - Dolgozni...?! - Az elmúlt öt hónapot jóformán átaludták, és bár szép álmokban úsztak, kicsit azért ellustultak.…..
 Az alábbi kis szösszenetet találtam a minap a neten:"Gay men are like apples on trees. The best ones are at the top of the tree. Most men don’t want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples from the…..
 Emlékszem, Sir D., gyerekkoromban..., kezdtem, miután Punpa ír nagybácsijának összes vacsoravendége hazaindult, csak én ücsörögtem a konyhájában, akár az este kezdetekor, mivel kivártam, hogy mindenki elálmosodjon a vörös bortól, és hazahúzzon végre, mert bennem rekedt a…..
  Mondanom sem kell, hogy amint elkezdtünk pezsgőzni az űrhajó hatalmas nappalijában, Űrfinél elszakadt a cérna! Azt hiszem, július 23. óta csak azt várta, hogy végre felbonthassa az ötliteres üveget, és szlopálhasson kedvére (néha az is feltűnt, hogy remeg a keze).…..
Ehh, asszem, ideje felkelni!, nyögött fel Aendroid a hálókamrában. Erre riadtam fel legszebb álmaimból. Ránéztem, és máris szupernyolcasba kapcsoltam, amikor megláttam, hogy az ágya alól egy habverő-szerű fém alkalmatosságot kotor elő. Elkerekedett a szemem, ahogy…..
!скафaндр Nemzeti putain 2010.08.20 11:04:00
 Asszem, ma ez dukál: "Putain Putain, c'est vachement bien, nous sommes quand même tous des Européens" "Faszom-faszom, ez baromi jó, mégis mind európaiak vagyunk"...Ö-őő-őőőő! ..
!скафaндр Franciaóra I. 2010.08.18 08:38:00
Nem bírom megállni, hogy ne írjak pár szót Serge Gainsbourg és Jane Birkin közösködéséről: Je t'aime... moi non plus. Ez a szám 1968-ban, a lehető legjobbkor robbant Franciaországban. Lázadtak a diákok, lázadtak a munkások, és velük együtt a művészek.   Serge Gainsbourg…..