Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rtrt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Lehúzás? 2010.08.18 08:00:00
Kedves szerkesztő! Az alábbi történetben ma már leginkébb csak az érdekel, hogyan tud így csalni a kaller. A többit hozzáírom a MÁV amúgy is hosszú: "nem érdekel az utas, úgysincs más választása és vonattal fog utazni" hozzáállásához. Sokat járok vonattal,…..
rtrt 2010.09.04 19:29:07
@flimo13: Tényleg nem tudtam. Ha hiszed, ha nem. Lehet, hogy a pesti helyi média ezzel van tele öt éve, de mi itt a vidéken (ahogy ti képzelitek a világ végén) a metróépítésről hallunk, meg az összes balhéjáról, de valahogy részletes tájékoztató írások nem jelentek meg arról, hogy pontosan mit zártak le, és hol lehet helyette megközelíteni a metrót. Nem is értem, hogy miért? :-) Bocs, de ez van.
rtrt 2010.09.04 19:42:37
@sanche: Igazad van: az "olcsón " válaszom tényleg félreérthető volt. Utólag rágtam is rajta magam, hogy nem így kellett volna. De ez van: ideges, dühös és fáradt voltam, és féltem hogy nem jutok haza...
Az alagutat nem találtam no igen, igazad van, ez sem elég pontos megfogalmazás. De azért lehet érteni, hogy mire gondolok. Talán posztoknál elfogadható az ilyenfajta pongyola megfogalmazás.
De már megérte, ha ezzel megnevettettelek.
rtrt 2010.09.04 19:25:12
@tibidanny: Jó az, bár ha világosan elém tárja a lehetőségeket én nem ezt választottam volna. De a lényeg megint csak nem ezen volt a posztban, hogy jól jártam-e vagy sem. Hanem, hogyan csinálja? Egész rutinosan tette, tehát megszokott dolog. De hogyan? Honnan van pótjegy nála? stb.