Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atty78

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: BBC A múltkori poszthoz írott kommetjében Bandee egyrészt rámutatott arra, hogy az önreprodukáló nanoszerkezetek egyelőre pusztán a science fiction keretein belül értelmezhetőek, másrészt felemlítette az egészségügyi-gyógyászati alkalmazások…..
Atty78 2010.09.05 00:56:17
@Mikron: Szia!
A nanobotok tekintetében a megoldást egy emberi felügyelt alatt lévő számítógépes irányítás alatt levő nanorobot jelenti,mely egyszerre képes méréseket végezni,mintát venni, illetve Röntgen,mikroskópikus és valós idejü felvételt küldeni a gazdagépre. Mivel az analisist elsősorban nem a nanobot,hanem a felügyeletével megbízott szakember végzi,bár ez nem azt jelenti,hogy a nanobot nem képes analitikát készíteni az emberi felügyelet e tekintetben elengedhetetlen! Ezt ahhoz tudnám hasonlítani,legalábbis viselkedés tekintetében mindenképp!-mint egy hangyakirálynő- ez vezérli a többi nanorobotot.
Mivel kisérleti stádiumban van, elngedhetetlen a körültekintő használata!
A kisérletek egyértelműen igazolták,98% biztonsággal lokalizálják a hibás sejteket és gyorsan,hatékonyan dolgoznak,de biztonsági okból szükségét láttuk egy központi interfész segítségével üzemenkívül helyezhetővé tételüket, miközben a központi nanobot használaton kivül van, és egy önmegsemmisítő mechanizmussal! Erre többek közt azért volt szükség,mert az emberi felügyelet korlátolt. -Ember és gép együttes tevékenységének köszönhető a jó statisztika a lokalizálásban,s felügyelet nélkül hagyni nem célszerű a komplikációk miatt!
Az önmegsemisítő ötletét, egy 2007. okt-ben félresikerült kisérlet adta! -Mivel bio-organikus szenzorral és egy sor különféle receptorokkal láttuk el ( a "hibás" sejtek más hőkibocsátásal viseltetnek,ezáltal más a biomágnesesség stb.)...
Meg figyelni kívántuk viselkedésüket gyógyult alanyok szöveteiben, sejtkörnyezetében, egyéb stb.
(szervezetében),
Két dolog állapítható meg:-Tevékenységük közben ha kevesen vannak pillanatok alatt rekonstruálnak másikakat növelve számukat,anélkül,hogy erre programozva lettek volna. Ez később kiderült, annak tudható be,hogy az internet is hasonló mágneses interferencia,mint a biománesesség a testben,s mivel bio-organikus szenzorral rendelkezik,könnyedén létesít hálozatot egyébb periféria nélkül,külső szervereket használva háttértárolóként,s pillanatok alatt fejleszti magukat.
-Másik egtverő probléma,hogy mikor a "táplálék" elfogy mást keresnek, s szinte mindent képesk megsemmisíteni kvantumsecundum alatt!
Méretüket tekintve sem lokalizálni,sem megsemmisíteni őket, miután elszabadultak,s önállósodtak!
Mondanom sem kell,a hadsereg is hamar fefigyelt a dologra és ez év Jan.11-ig bezsüntette a kisérleteket!!!-De, mint mindig, most is győzött a bürokrácia és az emberi kiváncsiság és hülyeség!
Mást tulajdonítva neki,mint mi az elején nemes céloktól vezérelve!
Ez egyuttal választ is ad egy másik bejegyzésre,miért nem maradhat dolguk végeztével a szervezetben!!!!
Az önmegsemmisítő gondoskodik erről,miután természetes uton kivállasztódik.

Üdv.: Atty78