Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnnyvicious

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
johnnyvicious 2014.04.26 00:38:34
@apanna: Hát ez tök jó. Akkor minden kerékpáros közlekedjen szabályosan a forgalomban. Minden nap egy Critical Mass. A forgalom meg majd halad 25-el kb., szembeszélben meg 10-el. Azt már élvezni fogják az autósok. Lesz dínom-dánom. :)
johnnyvicious 2014.04.26 00:43:17
@remixer: A legdurvább, hogy régen, amikor még senki nem adta meg az elsőbbséget, egyszerűbb volt gyalogosként átkelni egy zebrán. Most, hogy a fele autós megadja, a fele nem, sokkal veszélyesebb.
Összefoglalták a kormány számára az évtized hátralévő időszakára vonatkozó ajánlásaikat a kerékpáros szervezetek. A végeredményt, a Nemzeti Kerékpáros Koncepciót kedden át is adták Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkárának. A…..
johnnyvicious 2013.09.17 16:47:31
@zoli_: Ha nem mész sehova, akkor is fizetsz útadót és benzint. Csak veszel egy terméket, vagy szolgáltatást és hopp: benne van a benzin, meg az útadó is kamatostul.

Szerintem nem lenne jó, ha több lenne a biciklis. Így sem lehet néha elférni. Csökkenteni kell az autók számát és növelni a tömegközlekedők számát. Én meg majd megyek bringával. :)
Nick Thorpe-ot, a BBC budapesti tudósítóját kerékpározás közben gázolta el egy autó a reggeli forgalomban Csepelen. Az újságíró sérülése miatt kórházba került. Egy éve. A BBC szerdán hosszú írást közölt a baleset áldozatának tollából a magyar főváros kerékpáros…..
johnnyvicious 2012.09.19 19:54:50
@csuvakka: Bár nem szoktam kutyámajmokkal egyetérteni, de most egyetértek veled, kedves Csuvi. Vissza mennyél!!!

Egyébiránt én a biciklis szlengben a BBC rövidítést a big black c... kifejezésre szoktam használni.
Megszereztük az Európai Bizottságnak írt válaszlevelet. A kormány már mindenre hajlandó.   A kiszivárgott levél szerint halott bírák is ítélkezhetnek és lesz adatvédelmi védelmi biztos, aki csak az adatvédelmi biztos védelmével foglalkozik. Ezen kívül a Kossuth Rádió…..
johnnyvicious 2012.02.25 17:19:12
@buckafej:
Biztos most nem volt kéznél hirtelen wombatos kép.
(sajnos)
56 milliárd forintnyi támogatás befagyasztása mellett egyéb súlyos szankciókkal is fenyeget Brüsszel. Az Európai Unió több szankciót is kilátásba helyezett Magyarország ellen, amelyek közül csak az egyik a több mint 50 milliárd forintos büntetés. Az olaszok például azt…..
A Pest megyei rendőrség még keresi azt a - vélhetően lelkileg sérült emberekből álló - bandát, akik mindenhová játszótereket építenek. "A legutóbb az M1-es Budapestről kivezető szakaszára építettek két csúszdát, egy homokozót és egy márványhintát" -…..
A miniszterelnök szerint Tarlós István újabb állatkertbeli akciójáról van szó, az országot nem érte semmilyen hátrányos gazdasági megítélés.Orbán Viktor elmondta, hogy a norvég hím és nőstény erdei lemming násza sikeresen megtörtént a Budapesti Állatkertben. A…..
johnnyvicious 2011.12.22 11:45:52
Frei Tamás svájci síelése során készített interjút a több száz tudós által vadászott részecskével, Higgs Bozonnal. A magányos részecske éppen St. Moritz-ban forraltborozott egy hüttében, amikor az arra síelő Frei felfedezte. „Kérdeztem, hogy dajcs vagy englis? Erre…..
Megtörtént, amit már sokan vártak: Orbán Viktor ma azonnali hatállyal leváltotta Matolcsy Györgyöt a Nemzetgazdasági Minisztérium élőről.A miniszterelnök biztosra ment, hiszen egy igazán elismert szakembert sikerült találnia a tárca élére. A köztiszteletben álló televíziós…..
A Magyar Órásmesterek Szövetsége egy emberként állt ki Matolcsy György mellett. Szerintük az ország mutatói teljesen rendben vannak. A szövetség közleménye szerint több magyar politikus óráját (az otthoni fali verziókat is beleértve) megvizsgálva arra a következtetésre…..
A Katasztrófavédelem hétfői gyakorlatával egyidejűleg terézvárosi lakosok egy csoportja próbapánik keretében kezdett ámokfutásba. 324 lakos vett részt abban a próbapánikban, amelyet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által szervezett országos gyakorlattal…..
Az egyik született feleséget megformáló modell-színésznőt kérte fel Orbán Viktor az eva megtartását népszerűsítő kampány arcának. „Eva nélkül lehet élni, de nem érdemes, az eva nélkül érdemes élni, de nem lehet.” – szól a kampány szlogenje, amely még…..
Csurka István az Új Színház leendő művészeti igazgatója egy elveszített fogadás miatt volt kénytelen egy LMP-rendezvényen fotózkodni."Én nem bírom, annyira röhögök, hogy már fáj" - mesélte a kamera másik oldalán álló Dörner György, a fogadás nyertese. Az LMP…..
johnnyvicious 2011.11.07 17:11:57
@organikusviselet: Amúgy a photoshop új verziójában lesz egy funkció, amivel eredeti fotót lehet átalakítani úgy, hogy hamisítottnak tűnjön.
Friss élelmiszert és műholdat szállított volna az űrhajó az orosz űrállomásra. Magyarország fölött 16 km-el meszelte le a NAV. „Már a nemzetközi hírügynökségek felvételein is jól látszott, hogy az űrhajón fellövéskor nincs plomba” – mondták a magyar…..
Az amerikai énekes újra összeáll, hogy megsemmisítő csapást mérjen a rosszakra a World War Z-ben. „Meglepett a felkérés, hiszen elhatároztam, hogy nem vállalok több koncertet vagy szereplést, miután feloszlottam” - adta hírül a világsajtónak Michael Jackson, akit Brad…..
Ment már 220-szal, de csak görgőkön, szabad ég alatt eddig „csak” 171 a rekordja. Nagy György újabb idényt kezdett, hogy egyszer az amerikai Nagy Sóstóban új kerékpáros sebesség-világrekordot állítson fel. Csütörtökön a szél nem kedvezett, de Vecsés és Üllő…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..