Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gébics

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No ezt is megéltük. Kicsit hektikusan alakultak az utóbbi napok. A más általi feltöltés ténye nem volt épp váratlan. Már kezdetektől volt rá egy B-terv, igaz azt hittem, ha az első 2 nap nem kerül ki, akkor talán nem is fog. De miért pont ez nem menne az internetre, mikor minden…..
Gébics 2007.11.29 08:18:38
Jó reggelt FreddyD!
Én még emlékeim szerint nem írtam kommentet erre a blogra,de most a PC Gurus téma megihletett.
Mielőtt leírnám a véleményemet,elmondom,hogy én május elején fedeztem fel a videóidat és azóta nézem őket.Az első a Wanted Guns volt és sírvafakadtam rajta a nevetéstől.Annyira ütöttek a videóid,hogy utána mindig vártam a következőt.Mivel akkoriban volt a vizsgaidőszakom három szigorlattal megfűszerezve,ezekért a vidám perceket soha nem felejtem el Neked.
Tehát a véleményem.Nr.1:Az hogy ez a blog kinőtte magát a kezdeti stádiumból,a Te érdemed.Nr.2:Te ezt non profit rendszerben csinálod a mi szórakoztatásunkra,ezért mi tartozunk köszönettel.Nr.3:Éppen ezért be kellene látnia néhány rajongódnak,hogy a Guru megkeresése a következő lépcső a blog életében.Nem lehet mindig ugyanazt csinálni,ha így lenne,hidd el,egy idő után ők kérnének változást.Nr.4:Jól tetted,hogy szerepeltél a Guruban.Ez azt jelenti,hogy Pc-s szakemberek (én nem vagyok egy Friedrich von IQ Betyár a számítógéppel,tehát a Gurusokat annak tekintem) elismerték a munkádat,ami miatt egyáltalán ne legyen lelkiismeretfurdalásod.Kíváncsi lennék,melyik "mikor lesz MÁR kövi videóóó"-féle honpolgár nem tette volna ugyanezt hasonló helyzetben,ráadásul meglátásom szerint még jónéhányan sztárolnák is magukat,amit Te nem tettél.
Nr.5:Egyet értek veled,hogy ritkábban kell videó.Én még a havi vagy kéthavi/1-el is meglennék elégedve,mert az bosszant a legjobban,amikor a kedves rajongók követelik(!) az új videót és mikor megcsinálod,akkor meg nem tetszik nekik.
Na,ennyit gondoltam közbeszúrni a Gurus témáról,meg a blogról.
Az FG videó kérdésében egyet értek az előttem szólókkal abban,hogy akinek elsőre nem tetszett (mint nekem),nézze meg másodszorra,mert a néző is tévedhet (mint én).
Remélem,hogy nem volt túlságosan zavaros az írásom.
Kívánom,hogy minél előbb ülepedjen le ez a Gurus téma és további sok sikert FreddyD!
ROFL-net Legyen ön is milliomos 2007.07.13 21:59:03
Gébics 2007.08.04 22:18:42