Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bitomiki

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fideszes intézetek nekiálltak parlamenti küszöb környékére mérni az LMP. Schiffer András pártvezér pedig már 10 százalékos eredményt vizionált. Noha a párt csak fizetett diákakmunkásokkal tudta összegyűjteni a csökkentett számú ajánlásokat. (Sőt, a párt úgy próbált…..
  A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban…..
Szent Grál, végbélbe rejtett szakdolgozat, öngyilkos konzulensek és a rejtélyes bolgár szál is összeesküvésre utalnak. Gyurcsány szakdolgozata rejtjelezve tartalmazza a Szent Grál titkát, amit Rozs Szabolcs, mint a Rózsakeresztesek pápai nagymestere adott át az egykori…..
Vastagbőr Prémiumeső a BKV-nál 2012.02.10 12:07:00
Nagy huzavona után a Fővárosi Közgyűlés január végén megszavazta, hogy 9 milliárdos kölcsönt és 6 milliárd támogatást adjanak működésre a BKV-nak, azért, hogy ha lehetséges, akkor ne csődöljön be februárban. Ezt a pénzt csak úgy tudta előteremteni a Főváros, hogy a…..
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..