Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netes hatvanas

20 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a harmadik stúdióvendég, az Érdektelen Holland Dobos a kezébe vett egy PVC-ből készült csőnek kinéző tárgyat és azt mondta: "Ez valójában egy PVC cső!", mire D. Tóth Kriszta azt válaszolta: "Hú, jaj!", Taki bácsivá váltam a Szomszédokból és azt…..
nethaver Ti is lesztek szenilisek! 2009.09.14 19:39:00
Bizony kedves ötvenes, te is leszel szenilis! Nem kell olyan nagyra lenni, hogy még csak ötvenakármennyi vagy! Én már hatvanakármennyi vagyok, de bírom még az iramot! Iszonyú mennyiséget dolgozom, mindent rendesen elvégzek, nem hagyok semmit holnapra. Persze minden nap egy - másfél…..
nethaver És Nagyika lettem.... 2009.07.17 17:27:05
Hát igen! Ripsz-ropsz. Tündéri,aranyos, jóillatú, kis puha gombolyag! Még nem  nagyon fogom fel, hogy ez mit is jelent számomra. 12 napos. Isten éltesse és legyen nagyon boldog élete!..
Tegnap itt volt a Fiam. Leült a számítógéphez, írta a dolgozatát, hétfőn be kell küldeni az egyetemre.  Otthon jól összevesztek a Lánnyal. Hát át jött, hogy nyugodtan tudjon dolgozni. Egész délután verte a gépet. Nem is beszélgettünk. De jó volt, hogy…..
nethaver Nagyika leszek!!!! 2008.12.29 20:54:27
Igen! Egész biztos! Nem mondták, de én látom a Lányon. Ott voltam karácsonykor náluk .  A Lány nem dohányzik, pedig erős dohányos volt. Azt mondta korábban, ha jön a Baba, leszokik. Ez már feltünt nekem december elején is, amikor utoljára találkoztunk.…..
nethaver Késő!!!!! 2008.12.19 19:25:01
Igen, ma kivételesen időbe jöttem haza. Az üres lakásba. Hát ez baromi jó! Mi a fenét fogok csinálni két hétig? Mert így hatvan(alig)három évesen dolgozom látástól mikulásig. Így elmegy a nap. Este hulla fáradtan berogyok az ágyba. Hét végén kis takarítás, főzés,…..
nethaver Nem tudom... 2008.11.21 18:22:21
A francba! Miért ilyen velem az élet! Tuladonkép (majdnem) mindent megkaptam eddig az életemben, amire vágyhattam. De..... nem akkor, amikor szükség lett volna rá, nem olyat, nem annyit, és ha mégis közelített a megfelelőhöz, akkora árat kellet érte fizetnem.....A rohadt életbe,…..
nethaver Születésnapomra 2008.01.24 18:15:00
62 éves lettem én..... Na nem nagy öröm! Egyszerűen alig tudom elhinni, hogy már sokkal kevesebb van előre, mint ami mögöttem van. Még most sem érzem igazán a korom. Ez rettenetes! Körülöttem mindenki látja rajtam (na jó nem a 62-öt, mert ráadásul sokkal fiatalabbnak nézek ki),…..
és most sem tudom leírni, mert nagyon fáj. és ez most nem a karácsony előtti pánik. nem. már régen tart.  hosszú ideje próbálom megoldani, hogy külön életterük legyen. nem áldozatot hozok, csak megoldást keresek. hatvanon felül felforgatom  teljesen az életem, csak…..
nethaver Mire jók a barátok? 2007.09.14 00:12:00
Hát arra, hogy az ember halálra izgulja magát miattuk!Történt ugyanis, hogy az én öreg barátnőm eltűnt. Szombat óta hiába hívtam, nem vette fel a telefont. Minden este fel szokott hívni, elmeséli az összes fontos problémáját, hogy mi történt a szomszéddal, a közértessel,…..
nethaver Még mindig S 2007.09.03 22:53:00
a lelkem mélyén a ruhaméretem! És az is fog maradni! Tegnap elmentem egy nagy multi bevásárló központba, hogy a heti bevásárlást megejtsem. Mikor már minden kajafélét megvettem nézegettem a ruhákat. Találtam is egy farmert, meg egy nagyon jópofa, mélyen kivágott hosszú…..
a fiamtól Azt tudni kell, hogy a fiam a nappali egyetem mellett vállal fél állásban munkát, és még megbízásra esetenként otthoni szellemi munkát. Nos, a hét elején kapott egy nagyon sürgős munkát hihetetlen rövid határidővel. Azonnal nekilátott, de nem tudta…..
nethaver A vasárnapi randim 2007.08.27 23:44:00
úgy jött össze, hogy felhívott valaki telefonon a távoli múltamból. Azt mondja, hogy ő a -mondjuk- Halász, és egyszer szilveszterkor találkoztunk az Eszteréknél  tizenvalahány éve. Épp most kotorászott régi papírjai között, megtalálta a névjegykártyám. Mondom az…..
ami nem lene baj, mert legalább így rövidebb lesz a hét. De ettől a kedd lett nagyon kemény nap. Úgylátszik a speditörök megszédültek ettől az ünneptől, hosszabb volt a kamionstop talán,  ma olyan későn érkezett meg az árú, hogy nem is tudtuk kiküldeni az…..
Szombaton lezajlott a születésnapi buli! Jó volt nagyon. Ajándékozás, meglepődés, öröm, fiom kaják -nem azért, de én készítettem-, kajálás, "Anyu ez nagyon finom" dicséretek, kis nosztalgia a régi születésnapokról. Szóval nagyon jó volt. Szombaton  itt aludtak…..
nethaver Teljesen magamra maradtam 2007.08.16 22:30:00
ma az irodában. Mindenki kitalált valamit, hogy leléphessen. Az egyiknek a foga fájt, a másik -na jó - szabadságon van, a harmadiknak érik a gyümölcs a kertjében, le kell szedni, befőzni, stb. Én meg 2órakor úgy döntöttem, hogy bezárom a "bazárt" és elmegyek. Hét…..
az irodában. Ma sem volt másképp. Ráadásul szabadságok miatt kevesen is vagyunk, a munka meg ugyanannyi. Reggel 9-re megyek és most jöttem haza egy órája. Borzalom! Amugy  nagyon nyárias a város. Annyira jó a közlekedés, most este meg pláne kevés a kocsi. 25 perc alatt értem…..
nethaver Az emúlt héten 2007.08.12 19:06:15
el voltam némítva. Az történt, hogy eléggé primitív módon  képes voltam egy ismeretlen e-mailt megnyitni, ami aztán jól megszórt vírussal. Pedig soha nem szoktam ismeretlen maileket megnyitni. A napokban utaltam €-t a számlámról, kaptam is egy visszaigazoló levelet a…..
nethaver Már tanulom... 2007.08.04 23:39:00
Rájöttem, hogy egy bejegyzést kétszer publikáltam! De már tanulom......
nethaver Vasárnap 2007.08.05 22:52:00
Most hívott a fiam. Ez olyan jó! Egész nap egyedül voltam, tettem-vettem az apró háztartásomban, délután még egy kicsit aludtam is. És most egy pár percig családi életet éltünk telefonon. Az jutott eszembe, hogy én is így voltam az Anyuval. Sokáig éltünk egy…..
nethaver szeretem az internetet 2007.08.04 23:30:55
Mikor elhatároztam, hogy én is létrehozok egy blogot, még tele voltam ötletekkel, hogy mit is szeretnék leírni. Most, hogy már nekem is van blogom, kicsit megilletődötten ülök itt és hirtelen nem is tudom mi volt az a sok fontos mondanivalóm. Mert egy hatvanas már csak így van evvel!…..