Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bblab

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kemény szövegek, mesterkélt grimaszok és kilencvenes évek eleji ruházatok. Egyet nem tudok még: az a random csávó mit keresett ott fent a díszvilágításnál?  ..
Bblab 2011.11.17 14:08:15
@neccharisnyás útonálló: tényleg így többször megnézve az alkotást, ilyen gyöngyszemekre bukkan az ember, mint egy a méhecske-attack, nagyon beteg :D de nekem az is nagyon tetszik, ahogy varázsütésre felpattantak miután kiürült a tár, és folytatják a bunyót ahol abbahagyták :D
Januárban mutatkozik be JJ Abrams cégének új sorozata, az Alcatraz, amit a network tévék őszi kínálatának hála úgy vár minden sorozatfüggő, mint a messiást (ilyen még az ABC River című misztikus szériája és a szintén Fox-gyermek Touch, amiben Kiefer Sutherland az egyik…..
Bblab 2011.10.20 15:04:23
A trónok harca egyik lelkes rajongója, aki vélhetően grafikusként keresi kenyerét civilben, elkészítette a sorozatban/könyvben szereplő házak címereit, nagyon faszán. Itt van 28, nekem bejönnek.  ..
Robogó Tőle ne vegyél robogót! 2011.10.12 12:17:00
Jól nézzük meg a sasorrú fiatalembert: ő az, akitől soha, semmilyen körülmények közt nem szabad robogót venni. Ugyan a gépet jól kezeli, de nem bánik jól vele: annak ellenére, hogy az MBK Stuntot defenzív városi közlekedésre tervezték, nem hinném, hogy erre gondoltak a…..
Bblab 2011.10.13 09:25:21
@Jamesblond: ez kedves történet, köszi,hogy megosztottad :)
A Jonah's Arcade című, leginkább a Colbert Reportra vagy a Jon Stewart-féle The Daily Show-ra hasonlító, 20 perces epizódokból álló műsor pilotja márciusban készült a Comedy Central számára, de a csatorna végül nem volt vevő az ötletre. A készítők most kitették a YouTube-ra…..
Bblab 2011.09.24 12:38:32
@The Welsh: na és persze a Pure Pwnage-ot se hagyjuk ki, ami még TV-ben is van
www.youtube.com/watch?v=YeRfij6w7ME
Csapatban és egyéniben is a magyar diákok voltak a legeredményesebbek a Szlovákiában szerdán zárult Közép-európai Matematikai Olimpián.Ausztria, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Litvánia, Magyarország, Németország, Svájc, Szlovákia és Szlovénia indulói közül a…..
Fémkannából szabadították ki a tűzoltók egy kistestű kutya fejét kedden Kisújszálláson. Mészáros Lajos, a Kisújszállási Önkéntes Tűzoltóság parancsnoka elmondta: kora délután egy kétségbeesett férfi és egy síró kislány lépett be segítséget kérve a tűzoltóság…..
Egy új típusú vegyülettel sikerült megakadályozni, hogy toxikus lerakódások képződjenek a kísérleti egerek agyában, mindezt a hasonló Alzheimer-kór elleni szerek mellékhatásai nélkül. Az új szer a gamma-szekretáz nevű enzim működését változtatja meg anélkül, hogy…..