Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svedmalac

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Audiolife Csőpornó – Elrog 211 2015.10.17 21:47:01
Csőpárti hifista lévén minden érdekel, ami a vákuumcsőhöz kapcsolódik. Ha pedig valami különleges cső, akkor pláne felcsillan a tekintettem. Nem tagadtam meg magam, mikor kínálkozott egy lehetőség, mondjuk úgy, hogy szembejött, mint egy őrült autós a sztrádán, hogy az az…..
Ebben a posztban a magyar zenéké és hazai jazz lemezeké lesz a főszerep, ami egyrészt örömteli hír minden hazai jazzrajongónak, másrészt nekünk, hifistáknak és zenebuziknak is kellemes, hiszen apróért beszerezhető, ellenben nemzetközi színvonalú munkákról van szó.  A…..
svedmalac 2014.05.12 23:33:02
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Autós Izzók Blog Tungsram H7 2010.02.06 19:17:00
Jelenlegi cikkünkben egy egyszerű Tungsram H7est tesztelünk Csomagolása kis papír doboz, semmi marketing szöveg. Ára nem ismert. Őszintén szólva kicsit többet vártam tőle, biztosan nem túl olcsó és ahoz képest pedig.. Bár lényeges hogy nem plusszos izzó. Színe sárgás,…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..