Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klay

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúton rögzítjük – önnön kezdeményezésünkre, a szervezők idétlenkedése mellett, egyes olvasóink közreműködésével, más olvasóink neheztelése ellenére –, hogy a Gerbeaud Házban a minap megrendezték a 2007-es újborok versenyét. Amelynek az a sajátossága, hogy…..
klay 2007.11.27 13:40:42
Bár már be lehet lépni, úgy tűnik, az interfész ezúttal nem változott. Vagy csak én nem látom, hogy miben. A fejleményekről egyelőre az üzenőfalon sem jelent meg hír. Mindenesetre néhány klikkelés után ezt a hibaüzenetet dobta az oldal. [update1 15:10] A Webisztánon…..
Bár korábban az üzenőfalon azt jelezték, hogy csütörtökön éjjel mindössze néhány órás leállásra kell számítani, az iWiW nyitóoldalán most az olvasható, hogy Egy komolyabb karbantartási feladat miatt azonban most kivételesen a szolgáltatást átmenetileg szüneteltetni kell,…..
Webisztán iWiW hack: mass mailer 2007.08.04 12:37:00
Egyik olvasónk ajánlotta figyelmünkbe azt a tutorialt, melynek segítségével egyetlen gombnyomással küldhetünk az összes iwiwes ismerősünknek üzenetet. A módszer nem újkeletű, a spammerek például hasonló eszközökkel szórják meg néha a közösségi szájtokat. Mi nem…..