Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rendező úr

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Halleluja Lordi 2006.05.21 02:33:00
Kár, hogy idén nem volt magyar indulója az Eurovíziós Dalfesztiválnak, ami az "olyan rossz, hogy az már jó" kategória egyik legerősebbje a világon, és emiatt egyben igen szórakoztató össznépi hülyüléssé tud válni, amire most remek példát láthattunk: elsöprő…..
2007 (c) M.M.P. Csapatunkban nagyon sok, igazi zene, azaz Rock szerető ember van. Hát elgondolkodtunk azon hogy mért ne legyen egy új Rock videoklipp. A renedező azaz én elötte Horvátországban voltam, az egészet ott találtam ki. Mikor hazaértem alig vártam hogy elújságoljam a Prod nak…..
2007 Elkezdtünk gondolkodni, hogy valyon mit forgassunk a nyári szünet utolsó heteibe. Senkinek nem volt semmi ötlete, hiába voltak összejövetelek és megbeszélések, senkinek semmi. DE aztán én, egy délután rádiot halgattam, és meghalottam a Shrek(c) főcímdalát. Ott ugrott, mért…..
Volt egy tábor még Balatonszárszón. A tábor most igazábol ilyen csajozos tábor volt, :D mert mindig csajokkkal voltunk, és nem a mieinkel.Nagyon sok csajt megismertünk, de ami a legfurcsább, hogy nem ismertünk meg minden csajt. Sőt, egy valaki figyelt engem. Kinézett szószerint,…..