Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savelugi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: I Dream of Jesus Magyar cím: - Leírás: Peter megveszi lemezen a "Surfin' Bird" című számot, és annyit hallgatja, hogy mindenkinek az idegeire megy. Brian és Stewie megsemmisítik a lemezt, de Peter újra megveszi azt a boltban. Ekkor jön rá, hogy az eladó nem más,…..
Angol cím: Pilot Magyar cím: Bevezető Leírás: Steve nem tud magának barátnőt szerezni, ezért apja, Stan úgy dönt hatalmat ad neki azzal, hogy iskola elnökké nevezi ki. Hamar kiderül, hogy a kiszemeltjét még így sem Steve, hanem csak a hatalma érdekli.Letöltés (szinkronos…..
savelugi 2011.04.22 12:01:42
@ballwa:
Mert csak xD
Angol cím: No Chris Left Behind Magyar cím: A legbutább diák Leírás: Christ megbélyegzik az iskolájában, mint a legostobább diákot. Hogy segítsen rajta, Mr. Pewterschmidt magániskolába iratja őt. Eközben az Óriáscsirke is visszatér, hogy harmadszor is megverekedjen…..
Angol cím: Prick up your ears Magyar cím: Hegyezd a füled... Leírás: Lois önkéntesként tart szexuális felvilágosítást a diákoknak, de a brutális őszintesége miatt leváltják, és kicserélik egy bigott katolikusra. Stewie a fogtündérre vadászik. Letöltés (szinkronos…..
savelugi 2011.04.16 15:27:59
Angol cím: Jungle love Magyar cím: Dzsungel-szerelem Leírás: Chris, félelmében, hogy bántani fogják, elmenekül otthonról első iskolai napja után, s végül Dél-Amerikában köt ki. Peter állást kap a felújított sörgyárban, ám kivívja az ottani tulaj nemtetszését ipari…..
savelugi 2011.04.10 11:50:19
Angol cím: Brian does Hollywood Magyar cím: Brian, a Hollywood-i sztár Leírás: Brian Hollywoodba megy az unokatestvéréhez, ahol önmegvalósításba kezd. Egy neves filmstúdióhoz beajánlják rendezőnek, ám hamarosan rájön, hogy pornófilmeket kellene készítenie. A Griffin-család…..
Ez egy TF2 videó, amit annyit röhögtünk, hogy ezt ki kellett raknunk a blogra. akinek tetszik az írjon komit. xD ..
savelugi 2010.09.06 22:04:43