Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaborszeged

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye még mindenki emlékszik, mekkora a foskolódáscunamit váltott ki a világ legnagyobb lehúzása (aka. az sms igazi ára) bejegyzés. A hitetlenek leellenőrizhetik, hogy Ausztriában 15x olcsóbb egy sms, mint nálunk, szerződés és hűségidő nélkül! A telefonálás csak 8x, a…..
Mariann éves pesti bérletet váltott, mégis áldozatául esett a jegykezelők agresszivitásának. Ribancozás és tapizás BKV-módra. Panaszlevelét az illetékeseknek küldte, mi pedig kiváncsian várjuk a folytatást - már ha lesz egyáltalán.Tisztelt BKV Zrt! A következő panasszal…..
Jogutód nélkül szűnt meg az 50 ezer forintnál drágább ergonómikus cipőket forgalmazó MBT Magyarország Kft., ezért a több mint 200 panaszos a hajára kenheti gyártási hibás cipőjét. Az új forgalmazónak törvény szerint nem kötelessége cserélni, és ezek szerint nemzetközi…..
Gaborszeged 2011.08.06 10:25:47
Rol már épp megörült volna a leértékelt Bugatti-cipőknek, amikor közelebbről is megnézte őket:A mai nap a Szent Flórián úti Humanic boltba tértem be székesfehérváron. Örömmel láttam, hogy végre hozzánk is bejött, a nyugati országokban már megszokottnak számító tényleges…..
Zsófitól már a második tömbjegyét tulajdonította el egy ellenőr arra hivatkozva, hogy nem lyukasztott. A Homárnak csak ködös emlékei vannak, de mintha dátumot is nyomtatna a gép a jegyre, vagy azt csak a metróban? Így azért elég egyszerű lenne ellenőrizni, vagy túl egyszerű…..
A backdoor kommunikációs üzeneteket bemutató Homár-posztok általában a felhőtlen szórakozást célozzák, ez a bejegyzés azonban a górcső funkcióját is betölti. Toljuk csak a górcső alá az az adópénzből működő mamutszervezetet, ahol a munkavállalók olyan mentális…..
Gaborszeged 2010.09.03 17:50:01
Az ugrás után megmutatjuk, hányan és hogyan hullottak el a Luisiana-i mocsárvidék szélén található Bon Temps városának természetfeletti lakói közül. Aratott a kaszás, na. Addig is egy kép egy random szereplőről.   ..
Gaborszeged 2010.09.03 17:48:32