Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olcsóakku

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európa egyik legnagyobb autóipari beszállító vállalkozása, mely többek között gépjármű elektronikai rendszerek gyártásával foglalkozik, újabb fejlesztésekről számolt be a napokban. Az év elején bejelentett, globálisan közel 15 ezer fős létszámbővítésből Magyarországra…..
Új akkumulátor technológia fejlesztésén dolgozik a Massachusetts Institute of Technology egyik fejlesztő csoportja. Az úgynevezett lítium-levegő akkumulátorok jelenthetik a megoldást a mostani akkumulátorok súlyproblémáira és a kutatók reményei szerint hatékonyságban is jobbak…..
 Az akkumulátor tisztítására legjobb a bármelyik háztartási boltban kapható mosószóda. Csak víz kell hozzá és egy használt fogkefe. Az egész nagyjából három percet vesz igénybe.  ..
Az akkumulátorok karbantartása és gondozása Az akkumulátort érdemes rendszeresen ellenőrizni, akár a szokásos szervizek alkalmával, akár hosszabb út előtt, vagy abban az esetben, ha valami miatt lemerült és újra kellett tölteni. Célszerű az akkumulátort rendszeres…..
Akku Magazin Töltődjünk fel 2010.09.05 17:36:00
A elektromos energia mindennapjaink nélkülözhetetlen kelléke. Előállítása többféle módon lehetséges, az atomerőművektől kezdve a napelemekig. Az élet minden területén jelen van, ám van egy kis probléma. Ha az előálltás pillanatában nem kerül felhasználásra, valahogyan…..