Regisztráció Blogot indítok
Adatok
statebuonisepotete

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Miként Pösti jelezte egy kommentben, gördeszkapálya épül az Erzsébet téren, a buszpályaudvar - pardon, 2003-ban átkeresztelt és azóta is üresen árválkodó Design Terminál - mellett. Persze ma is majdnem ugyanitt gördeszkázik mindenki a Gödör felőli oldalon (ahol laikus…..
statebuonisepotete 2010.09.03 20:16:32
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Ezzel az erővel te pedig a személyes találkozást kerülted ki. Hogy milyen alak vagyok? A pálya tervezőjeként és az önkéntes restauráció szevezőjeként eléggé legitim alak vagyok a témában. Kérdés, hogy te mit tettél le az asztalra a rosszindulatú, fanyalgó, szájkaratés kommenteken kívül. Beszélgetni valóban nekem sincs már kedvem, nem vagyunk egy szinten, de gyere ki mégis hétfőn, nézd meg, ahogy gördeszkások suvickolják a graffityket. Valamint nálam beválthatod a "kisköcsög"-nek szánt pofont is. Felnőtt vagyok, nem kerülsz bajba. Vagy legyél kemény a szobád biztonságából, mint ma egész nap, reggel 10 óta.
statebuonisepotete 2010.09.03 17:11:29
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Én pedig a hozzászólásaid alapján arra következtetek, hogy egy hiteltelen, korlátolt ember vagy, aki a webes anonimitás biztonságából osztja az észt. Mielőtt számodra vadidegen embereket kezdesz ócsárolni, gondold át, mert így csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. Ha pedig továbbra is ilyen harcosan ragaszkodsz hozzá, hogy jól beolvass a deszkásoknak, tudok rá egy remek alkalmat. Hétfőn 15:00-tól megtalálsz az épülő Erzsébet téri gördeszkapálya mellett, én vagyok az ottani rozzant és összefirkált padok rendbehozatalával megbízott csoport vezetője. Ha szeretnéd, még egy darab smirglit és egy ecsetet is félreteszek számodra. A nevem Szabó Márton. Hm?