Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csoo

77 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
avagy Hogyan jöttem rá, hogy tényleg nem nekem való az online társkereső. Mert voltak félelmeim, hogy nem fog bejönni, de akadtak körülöttem páran, akik biztattak, hogy de-de, jó lesz az, adni kell egy esélyt, mások szerint viszont nem volt jó ötlet és akadt egy kemény mag, aki…..
Music Is My Radar Közérdekű 2012.04.03 10:07:00
A mediafire accountomat, ahová feltöltöttem a zenéket az elmúlt másfél évben, szépen felfüggesztették, úgyhogy mostantól egyik link sem él. Kis kereséssel a legtöbb cucc szerencsére elérhető azok közül, amiket felpakoltam. Ha nem találtok valamit, akkor nyugodtan írjatok a…..
csoo 2012.04.03 11:31:36
Szigorúan ABC sorrend, a vonatkozó "szakirodalom" beszúrva a lemezcím alá, viszont a szokásossal ellentétben most nem tíz, hanem tizenöt albumot választottam ki, mert egyszerűen nem lett volna szívem kihagyni egyiket sem a félévzáróból. És ahogy kértem, jöhetnek a ti…..
Vigyázat, ebben a posztban egyszerre fog elhangzani a JAZZ, az OPERA és az OKTÁV kifejezés!! Szóval szégyellje magát minden magyar zeneblogger, köztük én is! Rácuppanunk mindenféle obskúrus hülyeségre, mint például pakisztáni pop, szíriai marháskodás, kambodzsai garázsrock,…..
New Kids On The Blog X 2010.03.01 21:37:00
Valamelyik nap néztem ezt a videót, és végre rájöttem arra, hogy Sarah Assbring úgy néz ki, mint Schell Judit és Frajt Edit összegyúrva. Aztán az is kiderült, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki tavaly nem (és azóta sem) hallgatta meg az xx lemezét, amin egyébként a következő…..
Ugye mindenki vágyott már életében egy ŐRÜLETES TEMPLOMI BULIBA? Ahol büntetlenül bele lehet pisilni a szenteltvíz tartóba, sört lehet tárolni a gyóntatószékben, vagy mondjuk tömegszörfölés közben beesni a padsorok közé. Ugye milyen jól hangzik? Még szép! Hasonló dolgok…..
New Kids On The Blog Durva 2009.11.24 01:35:00
            10 Mile Stereo..
New Kids On The Blog Ready, able 2009.11.06 23:01:34
New Kids On The Blog Konci 2009.11.03 21:22:00
 ..
Nem tudom, ki kereste, de sajnos most csak ilyenem van: A dalnak amúgy is van egy hűvös, távoli jellege, de mégsem rideg, csak furcsa, ezzel a klippel együtt meg még inkább. Főleg az, hogy nagyon jól passzolnak egymáshoz.  Akit érdekel a sztori, itt elolvashatja.  ..
New Kids On The Blog Új, nem új 2009.09.27 14:30:00
                         Látszik, hogy hónapok óta felületesen nézem a zeneblogokat, aminek baromi egyszerű okai vannak: mostanában más jobban érdekel, a legtöbb egész jónak mondható dal/album is csak ideiglenesen…..
A White Antelope-ot már régebben említettem, azóta (júli. 11.) volt egy jótékonysági koncert, onnan van ez a Fleetwood Mac feldolgozás.            Dreams(Itt a setlist, le is lehet tölteni a teljes koncertet további…..
Rettenetes állapotban lehetek, ha én nekiálltam mixtape-et csinálni.  Két kiemelés: Mayer Hawthorne albumát egy blogban találtam, és hasonló okok miatt szedtem le, mint amikor egyszer belehallgattam a Porno 69 valamelyik számába. Ilyen jellemzőkkel (jelen esetben: soul, jazz,…..
csoo 2009.07.27 08:13:26
New Kids On The Blog November 16. 2009.07.18 14:43:20
@ WUKItt is...
New Kids On The Blog Nem ciki 2009.06.28 20:15:00
Azt hiszem, 2003-ban az MTV Europe reggeli műsorában láttam a Mew-tól a Comforting Sounds klipet, amit jó szokásuk szerint nem adtak le végig. Talán egyszer sikerült elkapni utána valahol, aztán semmi, youtube, és úgy általában internet (otthoni) hiányában az egész továbbra is…..
New Kids On The Blog To Clean 2009.06.26 19:04:00
Már annyiszor elterveztem, hogy írok, néha-néha még lenne is miről, de aztán mégse. Az előbb viszont megláttam, hogy van a Woods-nak értékelhető klipje. Ki nem állhatom az ételcsatát, aminél nagyobb faszságot tényleg nem tudok elképzelni, úgyhogy rettegtem, hogy itt is…..
New Kids On The Blog Letterman 2009.05.09 12:00:00
Söcsö hívta fel a figyelmemet erre a felvételre, a csütörtöki Letterman show-ból van, és gondoltam, kirakom, egyrészt, mert elég jó, másrészt még mindig nem írtam semmit a Merriweather Post Pavilionról, ez meg úgyis az egyik legjobb dal a lemezen. Világító pultok: +1 pont,…..
New Kids On The Blog Felmelegítve 2009.04.28 12:00:00
Ariel Pinkkel (Ariel Pink's Haunted Graffiti) biztos mindenki összefut, ha az Animal Collective kapcsán kicsit jobban beleássa magát a Paw Tracks kiadványaiba, esetleg várja, hogy a hasonló bandák légyként tapadjanak az experimentális jelzővel lekent légypapírra vagy csak muszáj…..
Azt hittem, Mike Skinnernek is elege lett a kizsákmányoló zeneiparból, ha már a twitter oldalán postolja az új dalait. Végül is valami ilyesmiről van szó némi pontosítással: szerinte nem ingyen, hanem olcsón kéne adni a zenét. Ettől függetlenül megígérte, közzéteszi három…..
New Kids On The Blog Mellék 2009.03.18 12:00:00
Azon kívül, hogy Robin Pecknold levágatta a haját és a szakállát, csak annyi hír van a Fleet Foxes-ról, hogy nagyon szorgoskodnak a második nagylemezen, meg van az egyszemélyes White Antelope. Az oldalon meghallgatható, innen pedig letölthető egy angol népdal, a False Knight on the…..
New Kids On The Blog Woods 2009.04.04 12:00:00
A lemezeknél van egy lélektani határ, legalábbis számomra, hogy mi az a hossz, ami még éppen kellemes. Nyilván függ ez a műfajtól/stílustól is, de ha tetszik valami, akkor figyelni kell, az meg azt jelenti, hogy az aktív semmittevésből rabol el akár 1 órát is. Talán nevetséges…..
Eddig talán egyszer néztem utána a Starbucks-nak, akkor is azt hiszem, a logója miatt, ezt leszámítva nem foglalkoztam vele. Egyrészt ez a papírpoharas kávé téma eléggé hidegen hagy, másrészt a menő/fiatalos/jófej imázs és a picsogás arról, hogy itthon miért nincs még, nem…..
New Kids On The Blog Hip-hip hurrá 2009.03.19 12:00:00
Csak május 26-án fog megjelenni a Grizzly Bear harmadik nagylemeze (Veckatimest), egy még éppen hallgatható rip viszont már több, mint két hete kiszivárgott. Na, azóta nem vagyok képes valami értelmeset írni róla, pedig már lement egy párszor. Annyit azért hallok, hogy kevésbé van…..