Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyád hívott sütizni

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Minden műsorvezető rémálma az élő adásban elkövetett baki, iszonyú égés belesülni a szövegbe, vagy elkúrni a mellettünk álló nevét, esetleg egy basszameggel zárni a felkonfot, de Sarah Murdoch, az ausztrál Topmodell házigazdája még erre is rátett egy lapáttal. Az élőben…..
anyád hívott sütizni 2010.09.29 09:38:59
@GoldBecK:
Akárki akármit mond, számomra a műsorvezetés csúcsa az betelefonálós rejtvényes, amikor gyakorlatilag órákon át kell nyomni a rizsát a nagy büdös semmiről a nagy büdös senkinek. Döbbenetesen nehéz a semmiről beszélni, legalábbis kezdetben, aztán biztosan meg lehet szokni. Senki nem kérdez, senki nem válaszol, és lélegzetvételnyi szünet nélkül kell beszélni és beszélni és beszélni úgy, hogy gyakorlatilag nincs is téma... semmi pénzért nem vállalnám. :D