Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anko

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy iráni férfi, Madzsid Movahidi még 2004-ben öntött le savval egy lányt, aki nem akart feleségül menni hozzá. A súlyosan megcsonkított nő a tárgyaláson úgy vélekedett, a férfit meg kell büntetni, hogy a hozzá hasonlók is megtanulják: nem önthetnek savat a lányok…..
Anko 2011.06.03 20:46:16
@malacz69 eurofanyalgó:
Láttam egy dokufilmet egy pasasról, aki hónapokat töltött el egy siralomházba. Halálra ítélték, de valamiért nem végezték ki.(már nem emlékszem miért). Persze a siralomházban semmiről sem tudott, és minden pillanatban azt várta, hogy mikor jönnek érte. Ahányszor a cellája felé tartó lépéseket hallott, annyiszor hitte azt, hogy mindjárt meg fog halni. A pasas teljesen megtört.
És ez a savas faszkalap is szerintem most hasonló helyzetben van.
A parkour a fiatalok körében egyre inkább terjedő utcai extrém sport. Külső szemlélők számára céltalan, veszélyes ugrándozásnak tűnhet első látásra, azonban ennél többet jelent művelőinek.A sport alapjait a francia David Belle tette le a 80-as években, aki többek között a…..
Íme, néhány csodálatos autóút, melyek felejthetetlen élménnyel ajándékoznak meg bennünket. Még a legtapasztaltabb sofőröknek is kihívás az úton tartani a szemét (és az autót:), ha ilyen csodálatos tájakon halad keresztül. Várom további javaslataitokat ide.Cabot trail,…..