Regisztráció Blogot indítok
Adatok
étkezési keményítő

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az írás valóságtartalmát nem tudtam ellenőrizni, elsőre kicsit furcsának tűnik a dolog, de majd megmondjátok ti, van-e ilyen.Tisztelt Illetékes Úr/Hölgy!Már több, mint másfél évtizede járok fel vidékről Budapestre dolgozni és néhány évig a volán járatait részesítettem…..
étkezési keményítő 2010.09.03 07:51:28
Üdv mindenkinek!

Sajnos ez így van ahogy leírta a panaszos! Rendszeresen utazok "még" az esztergomi vonalon, és hasonlókat tapasztalok az utazásom során. Én szeretném kiemelni azt a nosztalgiás idős hölgyet, aki otthonkában, és bazi nagy undort keltő levágatlan sárga bütykökkel szandálban, és több füle van mint foga, megjelenéssel "dolgozik". Továbbá az idős urak munkájában is van kivetni valóm! Szem és fültanúja vagyok többször is, ahogy az utassal oltári hangon, tiszteletlenül kiabálnak! Erről tudnék sokat írni, de erről majd talán máskor.
Kissé nevetségesnek tűnik az is, hogy több a létszáma az ellenőrzést végző dolgozónak, nosztalgiásnak, mint az utasoknak. Én úgy láttam, hogy egy-két nosztalgiás megnézi a menetjegyet, a többi ül, vagy hamarább leszáll és csavarog. Jön a kalauz aki elkéri a menetjegyemet, és kipakoltatja a hozzá tartozó papírjaimat, jönnek a nosztalgiások, (ők kétszer ellenőriznek mert elfelejtik hogy jártak nálam,)majd jön szégyenkezve a fővizsgáló, aki szintén kipakoltat velem mindent. Majd végezetül, nyugatiban a kerítéseknél ordítanak rám a menetjegy elővételéhez. Bár, a kapunál elegendő lenne mutatnom egy papírzsepit is, a kerítéseknél azt is menetjegynek látják. Meggyőződésem hogy ez már felér egy komoly zaklatással! Több utastársaimnak is már egyben van a gyomra, ha vonatra kell szállniuk. Még akkor nem is írtunk semmit a folyamatos késésekről, és a forróságban fűtő, hidegben hűtő vasútról! De erről is más alkalommal lehetne írni egy pár sort.
Igazán lehangoló érzés, amikor azt halljuk, hogy mekkora vesztesége van a vasútnak. Kíváncsi lennék, hogy mennyibe fáj ez az egész bohóckodás vasútnak! Elgondolkoztató, hogy mennyi "ingyenélő" nosztalgiás utazgathat, és azokat mennyi irodista alkalmazott veheti körül! Beszélgettem egy főellenőrrel, és azt mondta, hogy nagy harcban vannak velük, mert ez nekik is megalázó! Továbbá a főellenőrök úgymond vezetőjük is már több próbát tett a megbuktatásuk érdekében, de valaki, vagy valakik nagyon ragaszkodnak hozzájuk! Valószínűleg ott is a nagyok zsebének az érdekeltsége a lényeg.