Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackhat

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Troll tudomány Troll matek 2011.08.12 23:54:30
blackhat 2011.08.13 02:11:41
 Ismét szükségét éreztem, hogy "tollat" ragadjak. Először is, mert már unom a "legközelebb elmegyünk zsidót verni"  és ehhez hasonló viccnek, vagy nem viccnek szánt megjegyzéseket, és másodszor, mert néha az az érzésem támad, hogy még a saját barátaim sem ismernek…..
blackhat 2011.08.13 01:59:24
Na! A mai napon megcsináltam életem első "backdoor hacking"-jét és első fotosoppomat!Ez lett az eredménye!Szerintem elsőnek nagyon király lett!1. kép (Kaszásdűlő):2. kép (Kaszásdűlő):3.kép (Kaszásdűlő):4.kép (Pacsirtamező utca):5.kép (Nagykörút - Wesselényi…..
blackhat 2011.08.12 15:18:28
A Mónika Show nem ért véget - a XVI. kerületi Sparban gondoskodnak róla, hogy vásárlás közben se unatkozzanak a vevők.Szeretném leírni megdöbbentő élményemet, amit a XVI. kerületi Arany János úti Sparban éltem át augusztus harmadikán! Nyugodtan vásárolgattam a sorok között,…..
A LMGTFY-nál is alázóbb választ kapott gyt az MSI angol ügyfélszolgálatától, hol kaphat régi laptopjához töltőt:Az úgy volt, hogy a 3,5 éves MSI laptopom akksija és tápegysége cserére szorult. Nagy nehezen megtaláltam az MSI support oldalt, ahol megadták a UK…..
Seth MacFarlane, a Fox egyik aranytojást tojó tyúkja, a Family Guy, az American Dad! és a The Cleveland Show készítője vállalta be, hogy feltámasztja a Flintstones, azaz Frédi és Béni kalandjait. MacFarlane azt nyilatkozta a Fox Upfronts-on (erről bővebben itt), hogy hatalmas…..
blackhat 2011.05.17 17:05:24
Sokak szerint az Appril Project koreográfusa egy külföldi csapattól koppintotta iskolás sikerszáma ötletét. Az előadás kitalálója tagad. Míg a Csillag születik zsűrije szerint táncukkal új műfajt teremtettek, addig a netes közönség úgy véli, az ausztrál Got Talent című…..
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
Mindig örömteli látni, ha egy tévében sűrűn előforduló arc rácsodálkozik valamire, mint a szörpgyáros Zsanett annak idején a Big Brother kameráira, jé, engem egész nap kukkolnak? Most éppen Damu Roland barátnőjének története hozta elő a naiv kisfiút Hajdú Péterből, aki az…..
Elképesztően pökhendi módon reagált Frank La Rue, az ENSZ szólás- és véleményszabadságért felelős jelentéstevőjének kritikáira Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában kedd este. A beszélgetés (ami a…..
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
blackhat 2011.03.10 14:07:15
blackhat 2011.03.10 14:07:59
Ahány megszólalás, annyi kis tréfa a parlament új sztárjától, Kerényi Jánostól. Ki hitte volna ezt róla, amikor egy teljes parlamenti ciklust letudott egyetlen felszólalással 2006 és 2010 között, majd jött néhány suttyomban leszívott slukk, egy kellemetlenkedő újságíró, és…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
blackhat 2011.02.16 14:34:32
blackhat 2011.02.16 14:39:52
blackhat 2011.02.16 16:52:09
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
Nagyon mulatságos easter eggre hívta fel a geekek kollektív figyelmét a geekwithcurves.com tegnap: a Firefly című sorozat kellékesei megtudták, hogy Nathan Fillion, a Firefly főszereplője megszállott Han Solo-rajongó, és a rövid életű sci-fi-sorozat forgatása alatt mindent…..
blackhat 2011.01.13 15:53:30
@Porcelán az elefántboltban: hehe, ott a pont! Pedig a régi csillagkapu és atlantisz a valaha volt kedvenc sorozatom!
Elkelt a két jegy, a beküldő teljesítette az utólag követelt kiegészítőt.   Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett véget érnie, elhihetitek, hogy nem így terveltem ki. Már kicsit belefáradtam. Köszönöm mindenkinek aki részt vett, kínozta magát (Igen, ez…..
A Playpark nevű újság megkeresett, hogy aktuális kiadványuk promójáért felajánlanak 3 példányt és én ebben nem láttam semmi kivetnivalót, hiszen ti fogjátok megkapni őket. A következő 7 napon belül 3 videót fogok megjelentetni, ahol egy NAGYON RÖVID részlet…..
Vagy 6x kellett végignéznem a Sniper - Art of Victory befejezését, de nem vettem ezt észre. Szerencsére Attila szemfülesebb volt Ha én szövetségesként azt kérem, hogy bombázzák le a német erődítményt, akkor hogy lehet az, hogy német felségjelzésű gépek bombázzák? ..
blackhat 2010.11.22 00:23:45
Sok dolog adva volt, hogy egy "bezzeg" játék legyen, de ezt is képesek voltak elszúrni. Ezek sosem tanulnak... 2008-as a játék, grafikája korrekt, játékélmény kevésbé   ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..
Lehet jó sokat röhögni, de tényleg. Kösz a linkért Georgie  ..
blackhat 2010.11.06 19:18:47
blackhat 2010.11.16 00:04:29
@chelsea drukker erik: igen, de a 3.1-es patch óta már nem :)
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..