Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RajzBlog

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis egyszerű, pár perc alatt elkészíthető, mégis jópofa rajz!..
Biztosan sokan találkoztatok már ezzel a kifejezéssel vagy az ilyen tanfolyamokat hirdető oldalakkal. Lényegében ez egy rajzolást tanító módszer melyet az amerikai Betty Edwards talált és fejlesztett ki. A következő alapelvekre épül: az agy két féltekből áll és ezek…..
Csak akkor nézd meg, ha soha az életben nem hallottad a legendás Emergency House Dübörög a ház című hatalmas számát.   ..
RajzBlog 2011.06.20 14:16:01
Szerintem mindenki ismeri őt, aki mégsem, az elégedjen meg annyival, hogy ő egy igen népszerű amerikai énekes. A rajzot elkészíteni nem bonyolult, nyugodtan próbálkozhatnak vele kezdők is! A folytatáshoz kattints a továbbra!  Referenciaként ezt a képet fogjuk használni: 1.…..
Twitteren már megírtam, de legyen itt is nyoma. A következőket gondolom a web és a nyelv viszonyáról: A web a magyar nyelv legnagyobb nyelvújítási drive-ja, Kazinczy óta.Ennyi...
RajzBlog 2011.06.18 18:46:01
RajzBlog 5 tévhit a rajzolásról 2011.06.18 18:30:00
Sok barátomat próbáltam már meg rávenni a rajzolásra, de általában csak a kifogásokat hallottam tőlük. Ezeket a kifogások általában csak részben igazak, csak egy-egy oldalát mutatják be a rajzolásnak. Összegyűjtöttem öt ilyen kifogást megfűszerezve a saját…..
RajzBlog Az első bejegyzés 2011.06.17 19:19:00
Az első bejegyzésben általában arról szoktak írni hogy miért hozták létre a blogot, nos én sem fogok kilógni a sorból. Valamennyire mégis, mert hosszas íromány helyett én inkább listaszerűen felsorolok három egyszerű okot:A rajzolás szerintem egy nagyszerű hobbi. A rajzolás…..