Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Za

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október Klubnapunk az egészség jegyében telet. Több előadással. ..
Ötnapos kirándulás Debrecenben tizenegy fővel gyógykezelésekkel és kulturális programokkal.  https://www.facebook.com/116678791738282/photos/?tab=album&album_id=1679803938759085  ..
A Parasportpress Klub tagjai, összesen 16 fővel augusztusban Nagyváradon egy négynapos nyaraláson vettek részt. Rengeteg élménnyel gazdagabban tértek haza. Fotók a nyaralásról az alábbi linken érhetők el: https://www.facebook.com/pg/Zanita.Info/photos/?tab=album&album_id=1609503362455810…..
  A verseny  célja az ép és fogyatékossággal élő  gyerekek versenyzési lehetőségének biztosítása volt.  A  verseny sajtóanyaga és plakátja a következő linken érhető el https://drive.google.com/open?id=0B8ZsyMNa8z-NUGlvVUlQQXdJa3M Fotók az eseményről az alábbi linken…..
A Parasportpress Jövőjéért Alapítvány közreműködésével, több alkalommal is volt vetítve Győrffy Szabolcs Kodály Generációk című dokumentumfilmje Újpesten, 2011-ben és 2012-ben.    Halogassa meg az első közönségtalálkozó előtt készült interjút a film rendezőjével!  Interjú Győrffy Szabolccsal a…..
Alapítványunk, a .  Parasportpress Jövőjéért Alapítvány rendezvénye, eM. Soós György és Wei Xiang fotókiállítása.   Sztárvendég Gáspár Laci énekes.   A fotók a rendezvényről https://www.facebook.com/pg/Zanita.Info/photos/?tab=album&album_id=571567446249412        ..
  A speciális olimpikonok felejthetetlen pillanatainak bemutatása és megismertetése a fotók  révén a közvéleménnyel ezáltal  a Speciális Olimpia  Mozgalom  népszerűsítése.  Palkát, meghívó,  sajtóanyag letöltése a következő…..
  A fotók a parasport felejthetetlen pillanatait mutatják meg, ezzel is népszerűsítve a fogyatékossággal élő emberek sportját.   Meghívó,  plakát, borsúra , sajtóanyag  következő linken érhető el https://drive.google.com/open?id=0B8ZsyMNa8z-NZWk4U3drQVNFZDQ    Fotók a kiállítás…..
  A paralimpián járt izraeli csapatról készült fotókból Esélyes esélytelenek címmel nyílt kiállítás az Izraeli kulturális Intézet (IKI) Futureal termében február 20-án, szerdán. A képeket Kalocsai Richárd fotós készítette, aki a Magyar Paralimpiai Bizottság fotósaként járt a Londonban. Az esemény…..
Sportolók, olimpikonok és a Kodolányi János Főiskola vezetőségének jelenlétében mutatták be a Kodolányi János Főiskola élsportolóit bemutató könyvet. A szerző, Zana Anita az interjúkötetben olyan sportembereket szólaltatott meg, akik a Kodolányi János Főiskolára jártak, illetve olyan egyesületek…..
  ParasprtPress Klub 2017 július  fotók A ParasportPress klub keretiben, júliusban egy szolnoki kirándulás volt a program.  A kiránduláson párkányi együttműködő partnerünk klubtagjai jelen voltak.  50 mozgássérült személy vett részt a kiránduláson nagy örömünkre.         ..
Tréningjeink képekben Mozgássérült trénerként a fogyatékossággal élő emberek és ép társaik közötti  mindennapi együttműködést tartom a legfontosabbnak. Munkámmal ebben próbálok segíteni.       ..
 Örömmel vettem részt pár évvel ezelőtt  Szandra kísérletében, amelyben  néhány ember,  akik  korábban  sosem látták egymást, de akkor  együtt alkottak  valamit, és mindeközben az élet  dolgairól beszélgettek.  ..
  Köszönöm, hogy részese lehettem a " Neked munka nekem álom" projektnek , és egy napra az M4 Sport riportere lehettem.  Tovább fotók: https://www.facebook.com/pg/Zanita.Info/photos/?tab=album&album_id=1089094174496734    Fotó: Mayer András ..
A Mozgássérültek Budapesti Egyesülete és alapítványunk közös rendezvénye. ..
Parasportolóink a Liszt Ferenc Repülőtérről indulnak Londonba a paralimpiára 2012-ben. Rövid összeállításunkból látszik, hogy ez az esemény sokkal nagyobb nyilvánosságot, médiavisszhangot kapott, mint négy évvel azelőtt. ..
Örömmel emlékszem erre  az ünnepi pillanatra. Köszönöm a díjat!  Még több fotó:  https://www.facebook.com/pg/Zanita.Info/photos/?tab=album&album_id=1254975184575298    Fotó: Várai Mihály..
Egy rövid ízelítő az egri úszó Országos Bajnokságról 2012 -ból. Megszólalók: Sors Tamás és Illés Fanni...
 A filmnek én, ( Zana Anita) voltam a  szerkesztője. A film 2010-ben készült ,és  díjat is nyert.  ..
Zanita Kuratóriumi ülés 2017.05.08 10:03:56
MEGHÍVÓ   Tisztelt Kuratóriumi Tagok!    A Parasportpress Jövőjéért Alapítvány kuratóriumi ülést tart 2016. május – 16. 9:30  órai kezdettel a 1048 Budapest, Külső-Szilágyi út 14.  sz. alatt található irodájában, közösségi térben. Az Alapítvány 2016. évi beszámolója miatt.    Napirendi…..
Jegyzőkönyv A Parasportpress Jövőjéért Alapítvány 2016. május 26-án, 18.00- órai kezdettel tartott kuratóriumi üléséről.   A Parasportpress Jövőjéért Alapítvány kuratóriumi ülést tartott 2016. május – 26. 18 órai kezdettel a 1048 Budapest, Külső-Szilágyi út 14.  sz. alatt található irodájában,…..
Zanita Kuratóriumi ülés 2016. 2016.05.17 08:47:00
MEGHÍVÓ   Tisztelt Kuratóriumi Tagok!    A Parasportpress Jövőjéért Alapítvány kuratóriumi ülést tart 2016. május – 26. 18 órai kezdettel a 1048 Budapest, Külső-Szilágyi út 14.  sz. alatt található irodájában, közösségi térben. Az Alapítvány 2015. évi beszámolója miatt.    Napirendi pontok:…..
 Igaz egy kicsit késve, de néhány hete megnyílt közép-Európa legnagyobb bevásárlóközpontja Budapesten, az Arena Plaza.  Volt ez jó pár éve. Elkékeztek még rá? Felidézem!        Káosz, szanaszét heverő kábelkötegek, kalapáló munkások és tanácstalan vásárlók.…..
A Fehér Paradicsom Klubot a kezesetektől fogva támogatom.  Fontosnak tartom, hogy a közvélemény számára is világossá váljon, igen a fogyatékossággal élő emberek is jól érezhetik magukat, és egy –egy, vagy akár több görbe estét is csaphatnak.  És bármilyen hietlen képesek…..
Juhász Veronika többszörösen hátrányos helyzetű (mozgáskorlátozott, árva és roma származású) Európa- bajnok, paralimpikon. Az ő életét, hétköznapjait mutatja be a film, ami példaértékű lehet mindenki számára.  A filmet 2010-ben készítettük. Hihetetlen, számomra, hogy…..