Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nettee33

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig nehéz 19:00 - 22:00 között játszani, de ma valahogy nehezebben mennek a dolgok. A kommentkekben és a hibajelentésekben sokan írjátok, hogy nem tölt be, pedig nyomkodom az F5-öt. Ez a legrosszabb, amit tehettek, így sohasem fog befejeződni a letöltés... Nézzük meg, hogy…..
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..
A kommentekben sokat kérdeztétek, hogy mik történnek a háttérben, miért nincs naponta új blogposzt, miért nem kerültek ki pénteken újdonságok. A napi, aktív játékosok száma az elmúlt két hétben megduplázódott, ezért a kód egy részét újra kellett írni, hogy a 'kalapos…..
Tanyavilág Javítás hegyek, GYIK 2010.09.24 17:38:00
Ezen a héten inkább a háttérben folyt a munka. Még blogot írni sem volt időnk. A hibajavítások mellett egy nagyobb fejlesztésbe is belefogott a csapat fele, amit a héten akartunk kitolni, de már csak jövő hét lesz belőle. Az elmúlt néhány napban naponta több, mint 250 levél és…..
Tanyavilág Itt a segítség! 2010.09.17 13:50:00
Mostantól mindenki felbérelhet egy tanyasegédet, aki boldogan segít a tanyát rendben tartani. Így több idő marad az olyan mókásabb dolgokra, mint a tanyalottó és a khm... szomszéd látogatás :)A tanyasegéd 7 napig marad a tanyádon és igazi napszámosként viselkedik: boldogan ültet…..
Tanyavilág Tombol a lottómánia 2010.09.14 14:57:00
Múlt hét óta már a tanyán heverő kincseket is meg lehet keresni a szerencsetojásokban.A játék egyszerű: ki kell választani azt a tojást, amelyikben valami nyeremény lapul.Fontos dolog, hogy a tanyalottó esetében, amikor kiírjuk a nyereményt, akkor már jóváírodott. Szoktunk…..
Sokat kapjuk azt a kritikát, hogy nem amíg nem stabil a rendszer, addig ne az újdonságokat fejlesszük, hanem a régi dolgokat javítsuk meg. A két dolog párhuzamosan is tud működni, nem javítjuk lassabban a hibák azért, mert újdonságok is bekerülnek a játékba.MalacokTudtad, hogy a…..
Sokan jeleztétek, hogy nem tudjátok megtekinteni a szomszédaitokat. Köszönjük a visszajelzést, tudtunk a hibáról, csak azt hittük gyorsabban el tudjuk hárítani, ezért nem írtunk ide a blogba.Mostanra elhárult a hiba, működik a szomszédok meglátogatása!Köszönjük a türelmet...