Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Speedbooster66

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos én sem eredményekről , hanem rossz tapasztalatokról tudok beszámolni. Nem tanultam sem jogásznak, sem orvosnak vagy bármi más hűde "álom" szakmát. Egyszerűen elvégeztem az érettségit, azután egy autóvillamossági műszerész szakmát. Jelenleg másodéves vagyok egy…..
ProgBlog Orbán Viktor harakirije 2010.09.05 21:18:00
Hát kérem, ezt is megértük!Kötcsén, a Polgári pikniken csak a jobboldalhoz köthető sajtóorgánumok lehettek jelen. Azon a pikniken, amely a „Nemzeti kormányzás” címet viselte!Na, akkor ezt most bontsuk ki!Van egy kormány, mely magát „a nemzet kormányának”…..
Speedbooster66 2010.09.06 07:55:20
@Art Mooney: Tökéletesen igaz, hogy ott is voltak titkosított dolgok, DE:
ezeket nem reklámozták agyon! Orbán-papa ott szúrta el, hogy kikürtölte. Ha valami magán esemény akkor semmilyen médiát nem kell meghívni, ha meg nem akkor minden orgánumnak joga van ahhoz, hogy szabadon tájékoztassa az embereket!
Az ezzel ellentétes felfogás már okozott néhány gondot a történelemben...
Boszniában történt a következő eset. Kedden ütötték el ezt a bringást Zenica városában a Jutarnji List szerint. Egy svájci rendszámú Audi. Ami külön repül a testétől, az a lába. Minden kommentár felesleges, de szerintem ez titeket nem fog megakadályozni abban, hogy…..
Speedbooster66 2010.09.02 18:05:55
@cadmagician: Ha nincs seb a kezeden vigyázol hogy ne menjen se a szádba se a szemedbe se az orrodba!
Különben is nem feltételezhetünk mindig mindenkiről rosszat...Csak azért hagyjunk bárkit is meghalni mert beszariak vagyunk?! Ennél szánalmasabb nincs, mert mi van ha mivelünk történik? Elfogadjuk és beadjuk a kulcsot?