Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikolaij

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég ment a Top Gun a tévében, aminek imádom a zenéjét. Egyébként is van valami fura vonzalmam a '80-as évek filmzenéi iránt, ez pedig tökéletesen reprezentálja, amit gondolok. Történetmesélős, hihetetlenül energikus és felismerhető számokról van szó, amikhez egyből…..
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
Nikolaij 2014.03.25 12:49:51
@Ikukám: Na most akkor álljunk meg egy szóra.Megemlítek egy bloggert, aki ugyanazt az összefüggést látja Éva írásában amit én, ezért a blogger írásából beteszek egy idézetet,hogy látható legyen, hogy ő is ugyanazt látja amit én, és akkor most szalmabála módszerrel érvelek???

A ki tudja honnna áttétes véleményt a második, Önnek küldött linken lévő blogbejegyzésből vettem, amit ugyanaz az ember írt mint ezt a cikket, kirk kapitány.

De akkor itt van újra, innen vettem az idézetet:

kerekagy.blog.hu/2014/02/27/budosek_es_agresszivek-e_a_downhillesek_a_fogaskerekun

Sorrendben: Keretes rész, első bekezdés és második bekezdés, ezt emeltem én ki.

Tehát lovagol ezen a szalambála érvelésen de magyarázza már el nekem hol van ebben az??

Idéztem egy másik ember észrevételét, miszerint kirk kapitány és úgy értelmezi Gerle Éva írását a downhillesekről, mint én, ez akkor ezek szerint már szalmabála érvelés?

Üdv
Nikolaij 2014.03.25 13:14:11
@Ikukám: Igen, ebben igaza van. Az első válaszomban Önnek idéztem egy cikkből, amit írtam hogy 2014.02.27.-ei cikk, viszont most visszaolvasva látom, hogy a linket nem tettem be mellé, bár kerékagyról való cikk, de igen, link is kellett volna.

És ezért hivatkoztam úgy, hogy "újra" mert arra emlékeztem oda belinkeltem,de sajnos nem.

Elnézést.

Üdv
Nikolaij 2014.03.25 13:20:23
@Ikukám: "Mindent átír,elferdít"??Ez kicsit erős, CTRL+C és CTRL+V közben csak nem vesznek el adatok, igazából nem értem mire írja ezt nekem?

Az pedig hogy elferdített valóságot teremtek, azt abszolút nem tudom hova tenni...

Maradjunk annyiban, hogy az eredeti cikket meg lehetett volna fogalmazni pontosabban és nem általánosítva. Mivel erősen lehet kétféle képpen értelmezni Éva bejegyzését, miszerint büdösek és agresszívek a DH-sok vagy az agresszív és büdös DH-sokhoz szólok, így kiegyezhetünk egy döntetlenben.

Ön úgy értelmezi, hogy Éva csakis a büdös és agresszív DH-sokhoz szól.

Én és a cikk írója, kirk kapitány pedig úgy értelmezi, hogy a DH-sok büdösek és agresszívek.

Üdv
Ismét megjelent egy gyűjteményes videó az idei rettenetes zakózások felvételeiből. A képek bizonyítják, hogy az általános csodálattal övezett Red Bull downhill bemutatók és a látványos MTB-versenyek nem kevés áldozatot szednek. Az idén is sokan pórul jártak. Az esések…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..