Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pittosi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halló Fiúk, halló Lányok! Ez a bejegyzés kicsit hirtelen felindulásból születik, született! Apropója, hogy visszatértem egy korábban már olvasgatott oldalra, hhogames.com/. Igen, értem angolul van és sokaknak ez kizáró ok. Meg lehet próbálni a Google fordítót a lényeget…..
pittosi 2010.09.26 12:16:21
@sergeikov: A lándod azért szakad le mert a gáz utántőltés kevés . Nyomás alá kell hejezni 0,1 bár-nál már fojamatos az égés.
De töled is azt kérdem , mert engem az izgat hova teszed az oxigént . ok kütőn válik a fajsuj miatt de elöbb utobb kijön .
akor meg nem ég hanem robban és cseszheted a viszaégés gátlót hacsak nem kotyogó légtér nélkül.
ha letudjuk választani az oxigént akkor biztonságos égét érhetünk el . ahez egy ézzékelő kéne ami kiengedi az oxigént ha sok van nehogy robanjon .
Ha kocsihoz használjuk nem lényeges .
De ha ojan bugyogtatót használnánk ami a légtér aljáról ereszti az oxigént a tetejéről a hidrogént gzpisztojjat csucsban keverve arányos lesz a fogyasztás nincs viszaégés tehát két csővel lell a gázt vezetni és elkerülhető a robbanás mert az oxigén nem ég a hidrogén se ég magába.
pittosi 2010.09.27 19:46:15
@sergeikov: Kedves Gergö.
Én is kocsiba használom .
Volt szó a berobbansról , visszacsaposzelep.
Ez miat vetetem fel a szétválasztást mert itt írták a gyujtogatást .
l
begyujtani csak a tiszta HH lehet Mert a HH HH OO az roban ,nem ég.És ha viszabeszél a motor akor elszál a bugyogtató!
Sziasztok!Viszonylag hosszú hallgatás után szeretném megtörni a csendet Érzésem szerint ez a bejegyzés  számtalan vitát, hozzászólást fog generálni. Az utóbbi pár hétben sok emberrel beszéltem, találkoztam akiknek generátorokat készítettem, megmutatták mit vettek,…..
pittosi 2010.09.19 14:26:31
@hho2: A kocsi és a táp mind kettő hasonló feszültséget ad.
De az elhejezésben lehet kulönbség. ha lejebb van a kocsiba a buborékoló tartáj .
Az electrolit lejebb megy a cellába és csöken az áramfelvétel.
pittosi 2010.09.19 17:53:11
@lütyő: A csö amit betennél feleleges.
Ved pédának a 12v akumlátort.
Elöször is félrevezető a pasziv cella .
A bontóba 2 ilyen van az eleje meg a hátulja . Egyik negativ a másik pizitiv A többi jobról nézve negytiv balról pozitiv .Vagyis ezeknek van igazán aktiv szerepük. A pasziv (a távtartó)A vizbontáshoz masz 2.2 >V azideális Kb. vagy kevesebb szerintem.
5 belsötér 6 lemezzel lehet elérni . 10V 12V feszitve van. Ha tobb cellát pl +5 hozzáteszek bekötése -5+5-
ez duplacella ez elsó bemenet fél gőzzel megy a többi aktiv az utoso félgözzel megy .
A középső + az teles gözzel megy mert mind a két oldala él.
pittosi 2010.09.20 10:15:39
@lütyő: Nem is az aksira gondoltam . A aku egy cellája
A vizbontó két lemezét hejettesiti .
7db vizbontó öszevenása.
Egy cela tobb +-+-+-+-+-+-+-
párhuzamos kötését hejetesiti ki .
Mivel nem kell tárolni az energiát nem baj ha egy térbe van az elektronika .
az akunál szét kell választani a belső ellenállás miatt.Mert kisülne!
A bontoba viszont hasznositvavan több oldal és nem baj ha nagy a belső ellenálása mert nem kell tárolni .
Két lemez kőzt ideális 2V.

24v mát több lemezt kell hasnélni az elektroit köti össze. Az kunak a bekötése electronikusan hasonlit a víz bontóhóz. Az első cella a bontóba + elötte pleszivan és közte elektrlit ezért dolgozik félgözzel a másik oldala utáni elektrolot feszitvevan kb 2v-tal +- alakul ki ahol szét tud válni az +oo -hh -hh .
  Vissza a száraz cellához.Miért jó ez?Elfogadható méretű, jó gáz termelés, megbízható, jó hatásfokú és nem utolsósorban még jól is néz ki. Többen úgy nézik a motorteremet mintha egy Bentley-vel járnék, mondjuk ők zömében erről az egészről nem sokat tudnak,…..
Hogyan építsünk hho generátort kicsiben? Belinkeltem egy nagyon egyszerű hidrogén generátort azoknak akik nem értik hogyan működhet itt megnézhetitek. A folyadék csapvíz + szódabikarbóna = elektrolitA többihez nem kell magyarázat.Persze a rendes működéshez elengedhetetlen a…..
pittosi 2010.09.16 13:08:52
@etanolos: Ne ted vákumcsőre mert fasot szív a motor és inditásnál berobanhat .
a légszűrő elé ted és kivan zárva a berobbanás .
Sziasztok!Végre valahára el tudtam kezdeni saját tesztjeimet! Egyes alkatrészek, hozzávalók beszerzésével folyamatosan küzdök, de  úgy látszik, ez a Nagy Magyar Valóság állandósult része lesz.Szóval a tesztek: olvastam már sok helyen, de most saját tapasztalat alapján…..
 Alkatrészeket beszerezni leírás alapján sem egyszerű. A befőttes üveget nem is ajánlom, mert szétfagyhat és oda a lényeg. Egyébként alternatív megoldás a műanyag tárolóedény, ami fagyálló és hőálló.A mikrózható edények tökéletesen megfelelnek, ha nem a laposat…..
pittosi 2010.09.07 12:30:34
@sergeikov: Ha jol értem,3 celásra csináltad 2+2+2 az 6v
Sorba kel kötni negativ az eleje pozitiv a vége. Közbe füzérbe a cellák egy régi akura gondoljj Úgy kel bekötni. Különben zárlat ként jelentkezik és hatalmas áramot vesz, fel.