Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MotoPierre (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
Na, így néz ki egy ralishow. Jó-jó egy stadionban is, de ez sokkal jobb. És ezt a műfajt még az olyan pályaversenyzők is megpróbálhatják, akik félnek a murvától. Nézzük csak, kik áldoztak egy hétvégét a ralizás oltárán: A vébés fiúk közül Loeb (Citroen DS3 WRC), és…..
Élet kétkeréken Markolatfűtés 2010.09.05 19:36:00
Bár még javában tart a nyár és a kánikula, mégis elkezdtem a felkészülést a télre. Valóra váltottam egy régi álmomat, felszereltem a motorom egy markolatfűtéssel. Erre azóta vágytam, amióta elkezdtem hideg időben motorozni. Rossz a vérkeringésem, ezért a lábam és a kezem…..
Élet kétkeréken Tízezer! 2010.08.25 20:02:00
Pont a motor egyéves szülinapja környékén lett meg a tízezer. Valaki szerint sok, valaki szerint nagyon kevés. Szerintem pont elég :)A „szerelem” még mindig tart, lássuk mi történt az első évben/első tízezer alatt.Még mindig nem tudom mennyi a végsebessége, 130-at már…..