Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coolatch

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.13 10:04:12
Az új videó más stílusú lesz, mint az eddigiek. Remélem jól fog elsülni a dolog, jelenleg még tart a készítési folyamat, majd később rájöttök, hogy miért nehezebb így elkészíteni.Egy olyan játék lesz, amit szerintem mindenki látott már a polcokon, de alig játszott vele…..
coolatch 2008.10.13 18:03:45
Rossz PC Juniorok PC Guru ... 2008.08.24 19:28:00
Nyilván sokan olvasgattok PC-s magazinokat. A nyaralás alatt szántam rá arra magamat, hogy valami PC-s újságot magamhoz vegyek. Mire végigolvastam láttam, hogy a következő játék a You Are Empty. Emlékeztek? Reactor csinált belőle 7 videót( beteeeg ) és engem személy szerint…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Ventrue 533 megpiszkálta a Streets Racert és a ronda nézőket felturbózta kicsit... Azt azért hozzá kellene tennem, hogy a Rákóczi tér már nem az, ami régen volt ;) De ahogy látom, a rossz imidzse még megmaradt  :P   Az ilyen fazonok lettek lecserélve ..
coolatch 2008.05.26 13:07:17
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.12 17:08:00
Túl régen volt új videó, ez sajnos így van. Valamennyi már kész belőle, de jelenleg nincs rá módom, hogy befejezzem. Orrhangom már nincs, mert meggyógyultam, de van helyette olyan családi ok, ami miatt nincs nyugodt állapot, hogy effektíve felvegyem a szöveget, valamint őszinte…..
coolatch 2008.05.12 18:58:49
Nem semmi breakelést fogok bemutatni. A Margit híd alatti srácok csak leshetnek... Akitta egy "Oblivion" csontvázat, ZomBeez meg az Assasins Creedből küldött egy jelenetet Új videó állása: Tegnap reggel óta taknyos vagyok, úgyhogy orrhangon nem fogok mikrofonba…..
coolatch 2008.05.08 09:47:42
FIFA 08-al kapcsolatban már tényleg volt sokminden, de ez azért eléggé durva, amit "csepii" küldött nekem... Ez még poénnak is rossz. A FIFA08-ban botlottam egy érdekes játékosba az ifi akadémián. Mikor először megláttam, nem akartam hinni a szememnek. Mellékeltem egy…..
Viktor küldött egy szerintem igen szórakoztató verset. Köszönöm!Reggel felkeltem, és Stellára gondoltamaz étvágyamat, egyből el is rontottamolyan hangot hallottam éppenmint a tolatás a Big RigsbenOlyan rosszul lettem, orvoshoz mentemde annyira segített, mint a Ski Park…..
comment:com Filmek, orrvérzésig 2008.05.02 15:30:00
Kocsmanap van, de egyben szombat is, mert múlt héten pont fordítva csinálták, szóval a tévék is amolyan szombati hangulatban kínálnak programot a rohadt esőben. Mert az egyértelmű, hogy akkor kell esnie, amikor mehetnénk biciklizni, nem akkor, amikor az irodában rohadunk. Az m1 nem…..
Munkanap ide, vagy oda, négyre rakjuk le a vakolókanalat és a légkalapácsot (felméréseink szerint főleg nehéz fizikai munkából élők látogatják blogunkat), szóval hagyjunk ott csapot-papot, mert kezdődik a műsor. Első helyen James Bondot említem, habár nem érdemli meg. Tipikus…..
coolatch 2008.04.26 18:09:13
Rossz PC Juniorok Kisjátékok 2008.04.26 15:12:00
Hangleejtések megmaradtak ;)TÖRÖLT VIDEÓ..
TÖRÖLT VIDEÓ(Miért kellett ezt a videót is törölni? Ez egy alapmű pedig!)..
Írtunk már arról az új reality-sorozatról, amiben Paris Hiltonnak keresnek majd legjobb barátnőt, ezzel minden bizonnyal létrehozva az agyatlan sorozatok non plus ultráját (természetesen nézni fogjuk, még jó). Ahhoz viszont, hogy egy ilyen project istenigazából beindulhasson az kell,…..
coolatch 2008.04.22 16:26:44
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
coolatch 2008.04.22 09:49:18
Kicsit megkésve, de azért meg kell említeni, hogy kis blogomat megemlíti a "Tallózó" nevű újság, amely az iskolákban jelenik meg. Mindig megtiszteltetés az ilyen, azt azért sajnálom, hogy valamit félreértettek, mert a bemutatott játékokat nem lehet letölteni a blogon.…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
coolatch 2008.04.01 18:31:27
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Valahol azért van egy határ... Soundtrack:Carl Douglas - Kung-Fu fighting Na jól van...Múltkor 2,5 óra kellett, hogy privátból publikus videó legyen, most elég volt 8 perc?Mi a ...? Na mindegy, akkor itt van előbb...18:55 20:51 helyett. ..
15.18 Igen, a legfrissebb hírek is azt erősítik, hogy egy szolgáltatónál voltak csak kint, vagyis nincs nagy olyan nagyszabású akciózás mint tavaly.15.11 Úgy hallottuk, egyik-másik ftp-szerver ismét működik. Úgyhogy vagy vége a razziának, vagy nem is volt. Vagy a veszélyérzet…..
coolatch 2008.03.18 14:08:58