Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zenebona

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiszitek vagy sem, ez a mandulás, lisztmentes verzió százszor jobb, mint bármelyik Sacher, kivéve az eredetit. Nagyképűen egyenesen az eredeti bécsi verzióhoz tudnám csak hasonlítani.  Gyűlölöm a száraz, fűrészpor-szerű Sachereket. A magyar cukrászat valamiért mániákusan…..
Zenebona 2014.10.21 21:45:54
@Túrós: Vagy talán azért mert van aki nem ehet lisztet? Nem tudom...
Bankol?Lájkol?Biztos megszokom majd ezeket, de most még feláll a hátamon a szőr, ha hallom.Az utóbbiről nincs mit mondanom, kitekerése az eredetinek.Az előbbi viszont érthetetlen. Illetve ha elképzelem ezt a szót, akkor egy sokkal tartalmasabb jelentést képzelek bele. Az aki a…..
Bacelona 1,7 millió lakóval rendelkezik, külvárosokkal, sallangokkal több mint 4 millió.Budapestet tudjuk. Több vagy kevesebb- nézőpont kérdése.Ott is van metró, busz, villamos, minden. Talán még troli is, de azt nem láttam.Viszont láttam sokmindent. Metrót, az épülőkkel együtt…..
Nemrég érkeztem meg egy városból -ez volt Barcelona- és sok mindenen elgondolkodtam.Adott ez a város, ami él, létezik, zsong. A közlekedése olyan, hogy ha Budapesten ennyi autót kellene mozgásban tartani, egy hét alatt se jutnának el rendeltetési helyükre. Rendszerezettek az utcák,…..
Ahogy már elkezdtem, az egész úgy indult, hogy meghívást kaptunk egy, a környékünkön történő bicikliút építés megvitatására, a Hivataltól. Mi nem tudtunk elmenni, de a többiek (elfogult) tájékoztatásából megtudtuk, hogy bicikliút épül a vasútállomástól egészen…..